Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді2

Диск Assassin's Creed Valhalla (Blu-ray) для PS4

Код:666011
Немає в наявності
Диск Assassin's Creed Valhalla (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Assassin's Creed Valhalla (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Assassin's Creed Valhalla (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Assassin's Creed Valhalla (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Assassin's Creed Valhalla (Blu-ray) для PS4 фото
cashback iconКешбек 13 ₴
1 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Assassin's Creed Вальгалла

IX століття нашої ери. Через безперервні війни і вичерпання ресурсів виживати в землях Норвегії стає все важче. Вікінг Ейвор веде свій клан через Північне море до багатих берегів ворогуючих королівств Англії. Перед вікінгами стоїть завдання – за всяку ціну влаштуватися на новій землі, яка стане їхньою домівкою.

Нового героя Assassin's Creed виростили на легендах про битви і військову славу. Вам належить зіграти за запеклого вікінга на ім'я Ейвор. Досліджуйте мальовничий і таємничий відкритий світ в суворому антуражі Англії у темні століття. Знищуйте ворогів, розвивайте селище і підсилюйте вплив, щоб заслужити місце серед богів у Вальгаллі. Гримлять війни. Розпадаються королівства. Це епоха вікінгів.

Ключові особливості

  • Напишіть свою сагу про вікінгів – поліпшена механіка RPG дозволить вам впливати на розвиток персонажа і навколишній світ. Кожен зроблений вибір – вибір союзника, тактики в бою, варіанта відповіді у діалозі або елемента спорядження – сформує ваш власний шлях до слави.
  • Бойова система – боріться, тримаючи в обох руках по сокирі або мечу, або використовуйте зброю у комбінації зі щитом. Опануйте нещадну бойову систему вікінгів. Рубайте голови безкомпромісним ударом, усувайте супротивників здалеку або пустіть в дію прихований клинок, непомітно наблизившись до мети. Випробуйте себе у битвах проти самого багатого набору нещадних супротивників в історії Assassin's Creed.
  • Відкритий світ у темні століття – здійсніть подорож від таємничих і суворих берегів Норвегії до прекрасних, але недоступних королівств Англії і не тільки. Відчуйте спосіб життя вікінгів, займаючись риболовлею і полюванням або проводячи час за іграми та випивкою.
  • Влаштовуйте набіги – боріться з саксами і штурмуйте їх фортеці на всій території Англії. Влаштовуйте стрімкі напади на драккарах і розоряйте ворожі території, щоб забезпечити своїх людей ресурсами.
  • Розвивайте селище– будуйте і покращуйте будівлі – казарми, кузню, майстерню татуювальника і багато іншого – створюючи пропрацьовану систему. Наймайте нових людей в клан і надайте телефону ігровий процес за вікінга.
  • Вікінги-найманці – створіть унікального вікінга-воїна зі змінюваним зовнішнім виглядом у вашому клані і поділіться персонажем з друзями у мережі – вони зможуть використовувати його під час набігів.

Включає безкоштовний апдейт для PlayStation5 (тільки для версії з приводом).

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Вікові обмеження

18+

Платформа

Розробник і видавець

Розробник

Ubisoft

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Диск Assassin's Creed Valhalla (Blu-ray) для PS4