Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск EA SPORTS NHL 24 для PS5

Код:727172
Очікується
Диск EA SPORTS NHL 24 для PS5 фото
Диск EA SPORTS NHL 24 для PS5 фото
Диск EA SPORTS NHL 24 для PS5 фото
Диск EA SPORTS NHL 24 для PS5 фото
Диск EA SPORTS NHL 24 для PS5 фото
Диск EA SPORTS NHL 24 для PS5 фото
Диск EA SPORTS NHL 24 для PS5 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-23%
Вигода 700 ₴
cashback iconКешбек 22 ₴
2 999
2 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Реліз гри 6 жовтня 2023 року

 

ПОПЕРЕДНЄ ЗАМОВЛЕННЯ Standard Edition

Попередньо замовте* стандартне видання EA SPORTS™ NHL 24 й отримайте:

  • Набір вибору кумира для підсилення HUT
  • Модифікатор досвіду WOC Battle Pass (x2)
EA SPORTS NHL 24

ІГРОВИЙ ПРОЦЕС

Відчуйте напруженість хокею з новими ігровими можливостями, які посилюють тиск, фізичні якості й контроль у автентичних подіях на льоду в NHL 24.

МОДЕЛЬ ВИСНАЖЕННЯ

Повністю оновлений ігровий процес NHL винагороджує за більш тривалі дії в нападі та час, проведений у зоні атаки, додаючи грі новий динамічний шар автентичності й азарту.

Система постійного тиску

Команда нападу тепер може заробити серйозну перевагу завдяки системі постійного тиску. Якщо гравцям удається підтримувати тиск у зоні атаки, вони активують покращення «Постійний тиск», яке знижує атрибути суперника на обмежений час і відкриває їм більше простору для руху та награних комбінацій.

EA SPORTS NHL 24

Система втоми воротаря

З новою системою втоми воротаря що довше ви зможете підтримувати тиск, то більше втомиться воротар суперника. Втома впливає на здатність стража воріт реагувати на кидки, оскільки він виснажується з часом, а понад 75 нових анімацій воротаря допомагають оживити цю сюжетну лінію у грі.

ФІЗИЧНИЙ КОНТАКТ

Перероблена фізика й анімації вносять революційні зміни у фізичний контакт і забезпечують найреалістичніші в історії силові прийоми. Нові реакції на основі ragdoll-фізики й анімацій створюють яскраві моменти на будь-якому етапі гри. Крім того, міцніші силові прийоми відкривають більше можливостей для перехоплення шайби, але якщо не буде контакту, ви залишитесь у невигідній позиції, що додає новий рівень гри з ризиками й нагородами. І так, любителі рукоприкладства тепер можуть розбити скло й відправити гравців на лаву штрафників.

СПРИТНІ РУХИ З ПОВНИМ КОНТРОЛЕМ

Повне оновлення налаштувань управління робить використання яскравих рухів більш інтуїтивно зрозумілим і доступним. Крім того, ми додали нову можливість робити фінти, пасувати або обводити суперника за будь-якого руху, що відкриває для гравців абсолютно новий рівень креативності та стратегії.

EA SPORTS NHL 24

СИСТЕМА ПАСІВ У ПОЛІ ЗОРУ

Зміна розташування кнопок на обличчях ваших товаришів по команді, а також нові значки над гравцями, які приймають паси, дають можливість робити більш прямі паси й передавати пас у будь-яке місце на льоду в будь-який час. Крім того, пас в один дотик дозволяє швидко переміщати шайбу по льоду й використовувати великі можливості, торкаючись кнопки паса, коли шайба рухається. Все це забезпечує більш творчий та автентичний обмін пасами.

МІЖПЛАТФОРМНА ГРА

NHL 24 демонструє покращені можливості міжплатформної гри, які дозволяють грати з кимось і проти когось на консолях Sony та Microsoft одного покоління в HUT та WOC у найбільш захопливій версії NHL.

КЕРУВАННЯ ВОРОТАРЕМ

Оновлене керування воротарем робить гру за нього більш доступною й інтуїтивно зрозумілою. Нова система прив'язного керування дозволяє ковзати вперед і назад, щоб відбивати кидки, а потім автоматично повертатися в центральне положення, завдяки чому гравцеві легше концентруватися на грі. На додачу до нових елементів керування з'явилася система інтуїції — нова «гра у грі», в рамках якої ви можете вгадати місце кидка, щоб отримати бонус за спробу відбити його, але неправильне вгадування збільшує шанси пропустити гол. Це захопливе й велике нове доповнення для воротарів-ветеранів.

EA SPORTS NHL 24

*Застосовуються умови та обмеження. Для отримання додаткової інформації див. http://www.ea.com/games/nhl/nhl-24/game-and-offer-disclaimers. *Пропозиції можуть змінюватися та відрізнятися. Докладніше можна дізнатися з сайту продажів.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

12+

Платформа

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

4 гравця

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

EA Vancouver

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера