Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск EA Sports UFC5 (Blu-ray) для PS5

Код:729209
Є в наявності
Диск EA Sports UFC5 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск EA Sports UFC5 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск EA Sports UFC5 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск EA Sports UFC5 (Blu-ray) для PS5 фото
Диск EA Sports UFC5 (Blu-ray) для PS5 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-17%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 24 ₴
2 999
2 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Реліз гри: 26 жовтня 2023 року.

 

Диск EA Sports UFC5 (Blu-ray) для PS5

EA SPORTS™ UFC® 5 — це гра, реальніше якої не буває. Завдяки вдосконаленим можливостям рендерингу рушія Frostbite™ ваші улюблені персонажі тепер мають неперевершену схожість із реальними бійцями, що доповнює вірогідність оточення нового рівня, а їхній вихід на Октагон відчувається як головна подія на платному телебаченні. Абсолютно нова система реальних зіткнень робить бій більш інтенсивнім і стратегічно вивіреним, оскільки отримані розсічення й удари можуть впливати на рухливість, захист, витривалість тощо. Якщо отримаєте занадто багато пошкоджень, лікар може зупинити бій. Для любителів боротьби в партері додана система безшовних підкорень, завдяки якій захоплення стають більш плавними й реалістичними, ніж будь-коли раніше. А якщо ви любите милуватися собою, нові кінематографічні повтори нокаутів покажуть ваші фінали в усій їхній красі. UFC 5 щомісяця оновлюється свіжим вмістом, функціями та випробуваннями Fight Week, пов'язаними з реальними подіями UFC. Крім того, завдяки альтер-его ви отримуєте нові версії ваших улюблених бійців, якими можна грати щомісяця. Відкрийте для себе наступний етап розвитку файтингу з UFC 5.

Standard Edition. Попередньо замовте* EA SPORTS™ UFC® 5 Standard Edition та отримайте:

  • 2 альтер-его (Alexander Volkanovski, Valentina Shevchenko)
  • Косметичний комплект до 30-ї річниці (4 косметичні предмети)
  • Додатковий досвід в онлайн-режимі кар'єри (x5)
  • Muhammad Ali
EA Sports UFC5 (Blu-ray)

РУШІЙ FROSTBITE

Вперше в історії франшизи рушій Frostbite™ живить EA SPORTS UFC, забезпечуючи неперевершені графічні покращення для консольних ігор. Від динамічного освітлення та переробленої точності персонажів до реалістичної анімації волосся та тканин — Frostbite допомагає втілити все це у життя на Октагоні.

 

КІНЕМАТОГРАФІЧНИЙ ПОВТОР НОКАУТІВ

Абсолютно новий кінематографічний повтор нокаутів демонструє значні оновлення презентації в UFC у справді інноваційній манері. Використовуючи міць Frostbite, гравці можуть переглядати свої добивання з приголомшливою візуальною точністю. Кадри завершення бою в дуже сповільненій зйомці з кінематографічними ракурсами й освітленням виглядають як ніколи автентично — та красиво, — коли летить кров і розбивається плоть, перетворюючи ваш нищівний нокаут на витвір мистецтва.

 

ПРОСУНУТА СХОЖІСТЬ БІЙЦІВ

Завдяки Frostbite і значному покращенню функцій освітлення та рендерингу — включаючи двосегментне затінення шкіри й очей, волосся з пасмами, оновлені типи тіл бійців і провідну для індустрії технологію анімації обличчя, — бійці, яких ви знаєте та любите, ніколи не виглядали більш автентичними.

 

ВІЗУАЛЬНІ ЕФЕКТИ

Зіткнення — це дуже важливо. Покращена точність означає, що коли бійці поглинають удари, результати відображаються на їхньому обличчі та тілі в автентичній манері, що змушує вас морщитися. Крім того, завдяки новій фізиці рідин і системам частинок кров і піт капають і розбризкуються так само, як це відбувається під час бою на Октагоні.

 

АВТЕНТИЧНІ ЗАВЕРШЕННЯ БОЮ

Від нещодавно доданих нічиїх в іграх офлайн та онлайн до реалістичних оновлень ситуацій, коли суддя втручається, щоб врятувати поваленого бійця від занадто сильного добивання, — кількість способів завершення бою в UFC 5 збільшилася, та все стало ще більш автентичним.

НОВІ ІГРОВІ ВІДЕОВСТАВКИ

Фірмові виходи, захопливі нокаути та все, що знаходиться між ними. Frostbite створює абсолютно нові кінематографічні моменти, і завдяки увазі до деталей і достовірності бійців ви відчуєте, нібито ви на арені під час аншлагового матчу UFC, що транслюється на платному телебаченні. Від реву натовпу до культових вступних слів Брюса Баффера — нові ігрові відеовставки привносять в UFC 5 абсолютно новий рівень захоплення, автентичності й занурення в гру.

FIGHT WEEK

UFC 5 — це справжнє розширення досвіду фанатів UFC, і тут немає кращого прикладу, ніж абсолютно нові випробування, функції та вміст Fight Week, які пов'язують їх із блокбастерними картками UFC так, як ніколи раніше.

EA Sports UFC5 (Blu-ray)

Випробування Fight Week

За тиждень до і після всіх найбільших подій UFC гравці матимуть доступ до обмежених за часом випробувань Fight Week. Ці випробування дають гравцям можливість отримати нагороди, натхненні цими подіями, зокрема нові альтер-его, косметичні предмети для створених бійців, ресурси для персоналізації профілю гравця й емоції бійців.

 

Fight Picks

Тепер перед реальними подіями UFC гравці можуть робити прогнози на головну картку кожного матчу, що транслюється на платному телебаченні. Після вибору гравці автоматично потрапляють у пули таблиці лідерів Fight Picks, а також їм доступні персональні таблиці лідерів друзів. Після події гравці, які посіли найвищі місця в таблиці лідерів, зароблять монети UFC.

 

Контракти Fight Week

Контракти Fight Week дають гравцям щоденну пропозицію бою, де вони можуть протистояти суперникам зі штучним інтелектом за попередньо встановленими налаштуваннями гри. Гравці можуть заробляти ігрову валюту, з'являючись на бій і виграючи, тоді як складність контрактів зростає протягом тижня. Сукупні виграші, поразки та фінали боїв гравця фіксуються на вкладці «Контракти».

 

Альтер-его

Від зовнішності до здібностей — абсолютно нові альтер-его дозволяють грати за ваших улюблених бійців у їхні визначальні моменти кар'єри (наприклад, культовий дебют бійця UFC, здобування титулу тощо), а також є альтер-его, які можуть бути тільки в UFC 5.

 

Панч-картка

Грайте й заробляйте попередньо визначені нагороди, як-от ігрову валюту, предмети персоналізації профілю гравця, косметичні предмети для створених бійців та альтер-его тощо. Крім того, виконання випробувань профілю дає гравцям досвід, що підвищує можливості заробляти в рамках їхньої панч-картки.

РЕЖИМ ОНЛАЙН-КАР'ЄРИ

Гравці просили, ми відповіли. Онлайн-режим кар'єри містить підбір гравців на основі навичок, просування по дивізіонах і боротьбу за титули в чотирьох дивізіонах. Гравці можуть змагатися з різним створеним бійцем у кожному дивізіоні, що дозволяє їм демонструвати різноманітні предмети персоналізації персонажів і косметичні предмети.

Еволюція онлайн-бійців

Бої в матчах онлайн-кар'єри приносять очки еволюції, які можна використати для покращення атрибутів, прийомів і покращень створеного вами бійця. Щойно гравець досягне ліміту рівня для якогось бійця, він отримає престиж, що скине його еволюцію до відправної точки для нового бійця, але збільшить ліміт рівня та розблокує доступ до додаткових прийомів і покращень.

EA Sports UFC5 (Blu-ray)

Додатковий досвід

Додатковий досвід збільшує швидкість, з якою гравці заробляють очки еволюції, змагаючись у боях онлайн-кар'єри, на обмежений час. Можливість отримувати додатковий досвід — це ігрова нагорода, яка дає гравцям додатковий стимул вийти на Октагон.

 

РЕЖИМ КАР'ЄРИ

Режим кар'єри має абсолютно нове введення: тренер Девіс повернувся, щоб направляти гравця в його кар'єрі UFC, а все це супроводжується новими відео, новими локаціями й акцентом на ознайомленні. Покращення тренувальних таборів дозволяє гравцям змоделювати свій тренувальний табір і спаринги, щоб досягти піку фізичної форми та швидше приступити до боїв. Крім того, спаринг-сесії включатимуть набори випробувань, які приносять гравцям оцінку на основі кількості пройдених випробувань.

 

РЕЖИМ FIGHT NOW

Перероблений режим Fight Now, який є улюбленим серед фанатів, пропонує цілий набір автентичних типів матчів MMA/UFC, зокрема «Головну картку», «Головну подію», «Чемпіонат», «Задній двір» і «Куміте».

 

Стилі гри

Тепер гравці можуть персоналізувати свої улюблені індивідуальні стилі гри у всіх ігрових режимах. Від ігрового стилю «Симуляція», де є раунди в реальному часі, підвищена шкода та виснаження для імітації справжнього бойового досвіду, до «Нокауту», де відключається регенерація здоров'я та застосовується необмежена витривалість і комбінації, або «Стій і бий», у якому бій відбувається виключно на ногах, — вибір за вами.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

16+

Платформа

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

2 гравця

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

EA Vancouver

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера