Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск IMMORTALS OF AVEUM (Blu-ray) для PS5

Код:721085
Є в наявності
Диск IMMORTALS OF AVEUM (Blu-ray) для PS5 video preview
Диск IMMORTALS OF AVEUM (Blu-ray) для PS5 video preview
Диск IMMORTALS OF AVEUM (Blu-ray) для PS5 фото
Диск IMMORTALS OF AVEUM (Blu-ray) для PS5 фото
Диск IMMORTALS OF AVEUM (Blu-ray) для PS5 фото
Диск IMMORTALS OF AVEUM (Blu-ray) для PS5 фото
Диск IMMORTALS OF AVEUM (Blu-ray) для PS5 фото
Диск IMMORTALS OF AVEUM (Blu-ray) для PS5 фото
Диск IMMORTALS OF AVEUM (Blu-ray) для PS5 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-77%
Вигода 2 300 ₴
cashback iconКешбек 6 ₴
2 999
699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Дата релізу: 22 серпня 2023 року.

 

Мобілізуйте свою силу, зупиніть Вічну війну, врятуйте королівства. IMMORTALS OF AVEUMTM — це однокористувацький магічний шутер від першої особи, у якому розповідається історія Джака, що приєднується до елітного ордену бойових магів, щоби врятувати світ, що знаходиться на краю прірви. Опануйте три сили магії, застосовуйте смертоносні заклинання та винищуйте легіони ворогів у грі, що кидає виклик стандартам, які ми звикли очікувати від шутерів від першої особи.

Джак, який виріс безсилим і злиденним на вулицях Серена, належить до Непередбачених — тих, хто несподівано виявляє магічні здібності пізніше за інших. Зі своїм новим потенціалом Джак неохоче втягується в нескінченну війну людства за контроль над магією.

Після того як два наймогутніші королівства Авеума знаходилися декілька століть у безвихідній ситуації, Рашарн підштовхнув Луціум та його союзників до краю прірви. З могутніми магами та легіонами солдатів по обидва боки Вічної війни Джак і його елітний орден Безсмертних повинен розкрити таємниці неспокійного минулого Авеума, якщо є хоч якась надія на порятунок його майбутнього.

Гра IMMORTALS OF AVEUMTM розроблена Ascendant Studios, незалежною AAA-командою на чолі з Бретом Роббінсом, креативним директором Dead Space і Call of Duty, й опублікована EA Originals.

Мобілізуйте свою силу 22 серпня 2023 року.

БУДЬТЕ БОЙОВИМ МАГОМ

Приєднуйтеся до ордену Безсмертних, захисників Люціума, і станьте Джаком, елітним тріархом-магнусом. Застосовуйте смертоносні заклинання та винищуйте легіони ворогів у грі, яка кидає виклик стандартам FPS.

МАЙСТЕРНО ОПАНУЙТЕ СВОЮ МАГІЮ

Швидкий бій від першої особи з використанням заклинань, який вирізняється легкістю у вивченні та приносить задоволення від освоєння. Магія лежить в основі як нападу, так і захисту. Гравці можуть творчо використовувати всі три сили магії й отримувати нагороду за розумні ланцюгові атаки та своєчасні контратаки.

ВИКОРИСТОВУЙТЕ АРСЕНАЛ ЗАКЛИНАНЬ

Розблокуйте та покращуйте понад 25 заклинань і 80 талантів. Відкривайте, покращуйте та створюйте сотні предметів магічного спорядження. Потім зробіть ефективним свій стиль гри з усіма трьома силами магії та станьте наймогутнішим тріархом-магнусом Авеума.

ВРЯТУЙТЕ СВІТ, ЩО ОПИНИВСЯ НА КРАЮ ПРІРВИ

Непередбачений Джак втягується у Вічну війну — нескінченну боротьбу між Люціумом і Рашарном за контроль над магією. Джак та елітні Безсмертні Люціума повинні чимшвидше розкрити таємниці минулого Авеума, якщо є хоч якась надія на порятунок його майбутнього.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

16+

Платформа

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Розробник і видавець

Розробник

Ascendant Studios

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера