Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск Marvel's Guardians of the Galaxy (Blu-ray) для PS5

Код:691591
Є в наявності
Диск Marvel's Guardians of the Galaxy (Blu-ray) для PS5 video preview
Диск Marvel's Guardians of the Galaxy (Blu-ray) для PS5 фото
Диск Marvel's Guardians of the Galaxy (Blu-ray) для PS5 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 22 ₴
2 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Реліз гри: 25 жовтня 2021

 

Відправляйтеся борознити космос разом зі Правоохоронцями Галактики Marvel! У цьому пригодницькому бойовику від третьої особи ви спробуєте себе в ролі Зіркового Лорда. Ваші лідерські якості сумнівні, але ваша химерна команда поки з вами! Якийсь недотепа (точно не ви) у дечому напартачив, і тепер Галактика на межі загибелі. А ваш загін тріщить по швах - не дайте йому розпастися (хоча б до тих пір, поки не зупините космічних масштабів катастрофу)! Дійте: у вас є бластери, реактивні черевики, товариші по команді, в кінці кінців!

Плануйте, але не дивуйтеся, коли все піде не так. Пам'ятайте, що кожен зроблений вами вибір має наслідки. У «Доглядачів Галактики Marvel» вас чекають унікальна історія і культові персонажі з потужними здібностями. Але головне - доля Галактики буде в ваших руках! Пора показати всім, на що ви здатні.

Ви впораєтеся. Напевно. Очоліть команду вартових

Ви Зоряний Лорд, а значить, вам все по плечу. Ваш бойовий стиль складається з безлічі прийомів: від пострілів стихійними втратами з бластеров і управління реактивними черевиками до колективних. Пліч-о-пліч з вами борються Правоохоронці Галактики командуйте ними аби придушити противника своїми фірмовими атаками! А наслідки прийнятих вами рішень можуть виявитися вельми несподіваними.

Абсолютно нова історія

У цій новій, але вірній традиціям інтерпретації Вартових Галактики Marvel ваша команда відправляється рятувати всесвіт. Так вийшло, що з вашої вини Галактиці загрожує катастрофа, і тепер вам належить запаморочлива пригода: ви відвідаєте дивовижні світи і зустрінете культових персонажів Marvel. Вмикайте хіти 80-х і вперед!

Були ізгоями, стали героями

Ваш загін тріщить по швах і тільки в ваших силах не дати йому розпастися, так що вам доведеться якнайшвидше стати хорошим лідером. Ці хлопці практично ваша сім'я. Ви будете не тільки борознити космос, але і плакати і сміятися разом. Що б не чекало вас попереду, ви знаєте, що нудно не буде!

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

16+

Платформа

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Розробник і видавець

Розробник

Square Enix

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера