Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск F1 2021 (Blu-ray) для Xbox

Код:688878
Немає в наявності
Диск F1 2021 (Blu-ray) для Xbox video preview
Диск F1 2021 (Blu-ray) для Xbox фото
Диск F1 2021 (Blu-ray) для Xbox фото
Диск F1 2021 (Blu-ray) для Xbox фото
Диск F1 2021 (Blu-ray) для Xbox фото
-35%
Вигода 600 ₴
cashback iconКешбек 10 ₴
1 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Старт продажів: 16 липня 2021 року

 

У F1® 2021, офіційній грі ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ «ФОРМУЛИ 1» FIA 2021 року, у кожної історії є початок. Вас чекають сюжетний режим «Формула перемоги», парна кар'єра і старт в реальному сезоні.

Бонус за передзамовлення:

  • Набір матеріалів «Формула перемоги»;
  • Відсвяткуйте вихід F1® 2021 з ексклюзивними внутрішньоігровими предметами, пов'язаними з героями сюжетного режиму «Формула перемоги». Використовуйте їх, щоб брати участь у перегонах в ролі Девона Батлера, Ейдена Джексона та Каспера Аккерман (Аватар персонажа: ліврея, костюм, рукавички, шолом, переможне радіоповідомлення; 5000 піткоїнів — використовуваної в грі віртуальної валюти)

Особливості:

  • ОФІЦІЙНА ГРА ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ «ФОРМУЛИ 1» 2021 РОКУ.
  • «Формула перемоги» — новий захопливий сюжетний режим.
  • Нові можливості: парна кар'єра і старт у реальному сезоні.
  • Режим «Моя команда»: створіть пілота, виберіть спонсора та постачальника двигунів, найміть другого пілота і киньте виклик 10 іншим командам.
  • Розширені характеристики пілота, які тепер містять параметр «Концентрація», і нові події у відділах.
  • Гра для двох гравців на одному екрані.
  • Полегшені гоночні параметри, що пропонують гравцям більш доступний ігровий досвід, а також експертні параметри, які дозволять досвідченим гравцям налаштувати гру під себе.
  • Знаменитий режим з десятирічною історією «Моя команда» з оновленим відділом розробки та програмами тренувань, а також новими швидкими тренуваннями.
  • У гру також входить «Формула 2», ідеальна підготовка до F1®; до ваших послуг на вибір короткий, середній або повний сезон, а також всі матеріали сезонів 2020 та 2021 років*.
  • Esports: онлайн-кваліфікації, свіжі новини і можливість перегляду перегонів серії претендентів та професійної серії F1® Esports.
  • Ще більше ігрових можливостей: заїзди на час, налаштування тривалості сезону, режим Гран-прі і автоматичне збереження яскравих моментів.
  • Змагайтеся у перегонах через мережу: стандартні та рейтингові заїзди, новий формат «Швидка гра», ліги, налаштування лівреї та щотижневі події.
 
 

Гра F1® 2021 — це офіційний товар FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP. © Electronic Arts Inc., 2021. Логотип F1, F1, FORMULA 1, «Формула-1» та їхні логотипи є товарними знаками компанії Formula One Licensing BV, що належить Formula 1. Ліцензія видана Formula One World Championship Limited. Логотип F2 FIA FORMULA 2 CHAMPIONSHIP, FORMULA 2, F2 та пов'язані знаки є товарними знаками Federation Internationale de l'Automobile і використовуються тільки за ліцензією. Всі права збережені.

*Для завантаження фінальних варіантів болідів команд F1® 2021 року, доступу до всіх трас сезону, а також оновленого контенту і даних сезону F2™ потрібне підключення до мережі.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Вікові обмеження

6+

Платформа

Xbox One

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

20 гравців

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

Electronic Arts

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера