Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Диск Grand Theft Auto V: Premium Online Edition (Blu-ray) для Xbox One

Код:658561
Є в наявності
Диск Grand Theft Auto V: Premium Online Edition (Blu-ray) для Xbox One фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 11 ₴
1 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

До видання Grand Theft Auto V: Premium Online Edition входять сюжетний режим Grand Theft Auto V, безкоштовний доступ до світу Grand Theft Auto Online, який постійно розвивається і всі раніше випущені матеріали та оновлення, в тому числі «Пограбування «Судний день», «Торгівля зброєю», «Контрабандисти», «Байкери» та багато іншого. Ви також отримаєте стартовий набір «Злочинна організація» – найшвидший спосіб заснувати власну кримінальну імперію в GTA Online.

Щоб провести серію зухвалих пограбувань і вижити у великому непривітному місті, вуличному спритнику, відставному грабіжникові банків та психопату що вселяє жах доводиться мати справу з найнебезпечнішими і найбожевільнішими злочинцями, шоуменами і держслужбовцями Західного узбережжя.

На вас чекає відкритий світ Grand Theft Auto Online, який постійно розвивається. У ньому ви можете будувати кримінальну кар'єру і заробляти гроші і авторитет найрізноманітнішими способами. Стартовий набір «Злочинна організація» – найшвидший спосіб для нових гравців побудувати власну кримінальну імперію у Grand Theft Auto Online. До набору увійшли найцікавіші та найпопулярніші матеріали вартістю понад 10 000 000 доларів GTA, а також грошовий бонус у розмірі 1 000 000 доларів GTA.

Станьте на чолі кримінальної імперії

Ви зможете запускати бізнес-проєкти зі свого офісу у західній будівлі Maze Bank, створювати потужну зброю у підземному бункері і штампувати фальшиві банкноти у власній друкарській майстерні.

Ціла добірка потужних транспортних засобів

До ваших послуг 10 зразків висококласних транспортних засобів, в тому числі суперкар, мотоцикли, Dune FAV зі зброєю, вертоліт та ралійний автомобіль. Також ви отримаєте нерухомість, в тому числі гараж на 10 машин, де ви зможете розмістити свій великий автопарк.

Зброя, одяг і татуювання

Ви отримаєте доступ до укороченого гранатомета, високоточної гвинтівки і укороченої гвинтівки, а також каскадерських костюмів, байкерських татуювань і не тільки.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

18+

Платформа

Xbox One

Мультиплеєр

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

Rockstar North

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Диск Grand Theft Auto V: Premium Online Edition (Blu-ray) для Xbox One