Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск Dead Space (Blu-Ray Диск) для Xbox Series X

Код:711296
Очікується
Диск Dead Space (Blu-Ray Диск) для Xbox Series X фото
Диск Dead Space (Blu-Ray Диск) для Xbox Series X фото
Диск Dead Space (Blu-Ray Диск) для Xbox Series X фото
Диск Dead Space (Blu-Ray Диск) для Xbox Series X фото
Диск Dead Space (Blu-Ray Диск) для Xbox Series X фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 29 ₴
2 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Дата релізу: 27.01.2023.

 

Науково-фантастична класика у жанрі виживання серед жаху повертається повністю переробленою, щоб запропонувати ще більший ефект занурення. Оцініть покращену якість зображення, звуку та ігрового процесу.

Dead Space™, класична науково-фантастична гра у жанрі виживання серед жаху, повертається у повністю переробленому вигляді, щоб запропонувати більш глибокий ефект занурення. Цей римейк забезпечує приголомшливу точність зображення, напружений атмосферний звук і покращення ігрового процесу, залишаючись вірним захоплюючій концепції оригінальної гри.

Айзек Кларк — звичайний інженер, що має відремонтувати величезне судно, яке добуває корисні копалини, USG «Ішимура», але виявляє, що щось пішло не так. Екіпаж корабля перебитий, а Ніколь, кохана Айзека, загубилася десь на борту.

Тепер самотній і озброєний лише своїми інженерними інструментами та навичками, Айзек мчить на пошуки Ніколь, поки навколо нього розкривається кошмарна таємниця того, що сталося на борту «Ішимури». Опинившись у пастці з ворожими створіннями, яких кличуть некроморфами, Айзек має битися за виживання. Це битва не тільки проти терору, який розповсюджується на кораблі, а ще за збереження власного здорового глузду.

Гра Dead Space буде доступна на PlayStation®5, Xbox Series X|S та ПК (додаток EA, Steam і Epic Games Store).

ПОРИНЬТЕ В НАУКОВО-ФАНТАСТИЧНУ ГРУ НАСТУПНОГО ПОКОЛІННЯ В ЖАНРІ ЖАХІВ

Класична науково-фантастична гра у жанрі жахів повертається повністю переробленою з нуля. На вас чекають підвищена точність зображення та атмосферний звук у 3D. Від лякаючи деталізованих кімнат і робочих приміщень вбитої команди до моторошних атмосферних звуків спустошеного космічного корабля. Ви безперервно досліджуватимете приголомшливе науково-фантастичне оточення, повне непередбачуваних і напружених моментів.

РОЗГАДАЙТЕ ТАЄМНИЦЮ НА БОРТУ USG «ІШИМУРА»

Те, що починається як звичайна ремонтна місія для інженера Айзека Кларка та екіпажу USG «Келлион», швидко перетворюється на битву за виживання, оскільки правда про жахи на борту починає виходити на поверхню. Після розширеного оповідання розкрийте темні таємниці подій на борту USG «Ішимура». Вам допоможуть останні записи злощасного екіпажу та зіткнення з тими, хто залишився в живих.

ІМПРОВІЗУЙТЕ, ЩОБ ВИЖИТИ

Ваше завдання — протистояти кошмару на борту USG «Ішимура» за допомогою стратегічного ігрового процесу з елементами розчленування, що визначено жанром. Перепрофілюйте та модернізуйте інженерні інструменти Айзека, щоб творчо перемагати та розчленовувати ворогів, здираючи їх плоть аж до самих кісток.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

18+

Платформа

PC

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Розробник і видавець

Розробник

Visceral Games

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера