Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Графічний планшет Parblo Coast 22 Pro

Код:717254
Є в наявності
Графічний планшет Parblo Coast 22 Pro фото
Графічний планшет Parblo Coast 22 Pro фото
Графічний планшет Parblo Coast 22 Pro фото
Графічний планшет Parblo Coast 22 Pro фото
Графічний планшет Parblo Coast 22 Pro фото
Графічний планшет Parblo Coast 22 Pro фото
Графічний планшет Parblo Coast 22 Pro фото
Графічний планшет Parblo Coast 22 Pro фото
Графічний планшет Parblo Coast 22 Pro фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 399 ₴
39 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ParbloCoast 22 Pro

Дайте волю своїй фантазії та малюйте із задоволенням за допомогою великого графічного планшета ParbloCoast 22 Pro. Він оснащений 21,5-дюймовим FHD дисплеєм високої чіткості з покращеною кольоровою гамою та повним ламінуванням для усунення ефекту паралаксу. Цифрове перо з 8192 рівнями чутливості до тиску та нахилу до 60 градусів дозволяє точно передавати кожен ваш штрих, а повнофункціональне підключення через USB Type-C забезпечує зручний зв'язок з різними пристроями. При цьому вбудована підставка дозволяє легко налаштовувати положення планшета, щоб зробити ваш робочий або творчий процес ще комфортнішим.

 

Яскравий та чіткий 21,5-дюймовий FHD дисплей

Головна перевага цієї моделі – 21,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FHD (1920x1080), що значною мірою зберігає деталі зображення, високу яскравість і контрастність. Широка кольорова гама 92%NTS=130%sRGB розкриває кожну деталь кольору, а антивідблискове покриття забезпечує природне малювання в будь-яких умовах.

 

Висока точність

Повністю ламінований екран без повітряного зазору між шарами мінімізує ефект паралаксу. Завдяки цьому ParbloCoast 22 Pro забезпечить точне позиціонування курсору, відображаючи кожну деталь вашого творіння на екрані.

 

Кут огляду 178°

Дисплей планшета, що має кут огляду 178° як по горизонталі, так і по вертикалі, дарує яскраву картинку, насичені кольори та виняткову деталізацію для приголомшливого зображення ваших творів мистецтва. Як би ви його не розташовували. Це робить екран практичним та зручним.

 

Удосконалений стилус P11 без батарейок

Графічний планшет ParbloCoast22 Pro поставляється з бездротовим стилусом без батареї, який підтримує 8192 рівня чутливості до тиску і має швидкість звіту 250PPS. Він також підтримує розпізнавання нахилу до 60 градусів, забезпечуючи більш плавні та природні лінії та штрихи. Це дозволяє задовольнити всі потреби художників, а 8 змінних наконечників у комплекті забезпечують достатній запас для тривалого використання планшета.

 

Просте підключення

Coast 22 Pro має повнофункціональний інтерфейс USB Type-C і кабель USB-C 3-в-1, а також роз'єм HDMI для легкого підключення до різних пристроїв. Таким чином, ви можете швидко підключити планшет для малювання до комп'ютера, iPad або ноутбука без додаткового адаптера.

 

Зручне використання

Складана висувна підставка підтримує регулювання кута нахилу в межах від 15° до 85°, що дозволяє розташувати планшет у найбільш зручному для вас положенні. А отвори за стандартом VESA 100*100 мм на задній панелі дозволяють закріпити пристрій на кронштейні, щоб зробити роботу ще більш комфортною.

 

Сумісність з Mac OS та Windows

ParbloCoast 22 Pro зручний ще й тим, що може використовуватись із широким колом пристроїв. Він сумісний із системами з Windows 11/10/8, а також Mac OS X версії 10.12 або вище. А ще цей графічний планшет працює з більшістю основних програм для малювання, таких як Photoshop, SAI, Painter, Illustrator, ClipStudio, Krita, Zbrush та багатьма іншими.

Характеристики

Характеристики планшету

Тип пристрою
Вид
Діагональ
Роздільна здатність екрану

5080 LPI

Кількість градацій натискання

8192

Розмір робочої області

476,64 х 268,11 мм

Співвідношення сторін

16:9

Підтримка Multi-touch

Ні

Клавіш управління

Нi

Інтерфейс

USB Type-C

Bluetooth

Ні

Перчатка

Так

Вага

3,7 кг

Характеристики пера

Перо

Так

Функція ластика

Так

Вага

12 г

Загальні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

518,5 х 316,5 х 21 мм

Живлення

Від мережі

Комплектація

Рукавичка

Кабель USB-C 3-в-1

Утримувач пера H01

Серветка, що чистить

Повнофункціональний кабель USB-C

8 наконечників для пера

Затискач для пера

Адаптер живлення

Графічний монітор

Пасивне перо

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера