Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрогриль Cuisinart PL50E

Код:694649
Є в наявності
Електрогриль Cuisinart PL50E фото
Електрогриль Cuisinart PL50E фото
Електрогриль Cuisinart PL50E фото
Електрогриль Cuisinart PL50E фото
Електрогриль Cuisinart PL50E фото
Електрогриль Cuisinart PL50E фото
Електрогриль Cuisinart PL50E фото
Електрогриль Cuisinart PL50E фото
Електрогриль Cuisinart PL50E фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 109 ₴
10 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електрогриль Cuisinart PL50E

Універсальний електрогриль Plancha BBQ Elite (PL50E) від Cuisinart – ідеальний пристрій на будь-який випадок, щоб швидко і легко приготувати велику кількість їжі. Завдяки двом знімним пластинам з роздільним регулюванням температури ви можете використовувати його для найрізноманітніших рецептів, наприклад, для приготування м'яса і риби на грилі або для підсмажування овочів. Дуже велика антипригарна поверхня ідеально підходить для приготування страв для всієї родини або невеликої компанії. А можливість мити пластини в посудомийній машині значно полегшує догляд за пристроєм. З цим електрогрилем ви легко зможете створити атмосферу пікніка на відкритому повітрі у себе вдома і смачно нагодувати своїх рідних і друзів.

Особливості:

  • 2 знімні пластини: поверхня для барбекю/гриля і сковорода
  • Антипригарне покриття робочих поверхонь, що не містить небезпечних домішок
  • Індивідуальний контроль температури в обох зонах в діапазоні від 90 до 260 °C
  • Нагрівальні елементи прикріплені близько до поверхні для швидкого нагріву і високої продуктивності
  • Пластини можна мити в посудомийній машині
  • Додатковий піддон для збору масла і жиру
  • Боковий захист від бризок

Велика поверхня два-в-одному

Гриль Cuisinart PL50E Plancha BBQ Elite – універсальний інструмент для приготування будь-яких страв. Він оснащений двома знімними гриль-пластинами розміром 23,5 x 33,5 см, одна з яких має ребристу поверхню і призначена для гриля і барбекю страв, а друга може використовуватися як звичайна пласка сковорода. Таким чином ви можете готувати овочі, м'ясо, рибу і різні закуски, комбінуючи блюда як завгодно.

Практичні і безпечні пластини

Робочі пластини гриля виготовлені з литого алюмінію для кращої провідності і утримання тепла. І мають антипригарне покриття (без заборонених домішок), яке забезпечує легке готування і збереження смаку їжі. Крім того, гриль-пластини дуже швидко нагріваються і добре підтримують постійну температуру для досягнення ідеальних результатів.

Швидке приготування та індивідуальний контроль температури для кожної зони

Завдяки максимальній температурі 260 °C цей електрогриль ідеально підходить для обсмажування м'яса до апетитною скоринки. А на мінімальних налаштуваннях можна готувати делікатні продукти, які вимагають особливої уваги. При цьому температуру кожної пластини можна незалежно регулювати в діапазоні від 90 до 260 °C. До того ж, з допомогою Plancha BBQ Elite можна підтримувати в теплі вже готові страви.

Продумана конструкція

Plancha BBQ Elite має невеликий проріз посередині і вбудований піддон для збору крапель. За рахунок того, що пластини злегка нахилені до цієї прорізи, весь зайвий жир і волога самостійно стікають в лоток, який потім можна легко дістати і очистити. Якщо ж ви готуєте з маринадом або соусом і хочете запобігти стіканню рідини, завжди можна закрити отвір за допомогою комплектної заглушки. А спеціальний знімний бортик дозволяє легко перемішувати або перевертати інгредієнти, не розбризкуючи навколо гриля масло і сік.

Легка чистка

Антипригарне покриттям пластин полегшує не тільки приготування їжі, але і їхнє очищення після використання. Тим більше, що обидві пластини зроблені знімними, а тому їх можна легко зняти і вимити вручну або в посудомийній машині. Як і піддон для збору крапель. Що значно полегшує власникові завдання по підтримці приладу в чистоті.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

33,5 х 23,5 см - 2 шт.

Вид
Додаткова інформація

Незалежні зони нагріву; Регульований термостат

Експлуатація

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

15 х 51 х 43 см

Вага
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера