Ідеальні стейки, шашлики, риба та овочі-гриль Отримайте оптимальний ступінь прожарювання, соковитості і смаку, як у хорошому стейк-хаусі.
Електронне управління
Температура від 60 до 230 °C
Два вида пластин
Вбудований таймер
Цифровий дисплей
3 режими приготування
Рівномірне нагрівання Нагрівальний елемент вбудовано в кожну пластину електрогрилю, за рахунок чого температура розподіляється рівномірно по всій поверхні пластини. Задійте всю площу гриля — страви в середині і по краях приготуються однаково.
3 режими приготування Режим контактного гриля ідеальний для швидкого приготування, режим відкритого гриля дає можливість готувати кілька продуктів одночасно, а режим гриля-печі дозволяє підсмажити нижню і злегка підрум'янити верхню частину страви.
Рецепти і підказки в мобільному додатку
Незалежний нагрів пластин до різної температури
Автоматичне відключення і захист від перегріву
Режим для стейків У режимі Sear пластини нагріваються до максимальної температури. Це ідеально для стейків — м'ясо набуває рум'яної скоринки, але зберігає весь сік усередині.
Одночасне приготування страв Встановіть різні температури для гладкої і ребристої поверхні, щоб одночасно готувати різні продукти — наприклад, м'ясо і морепродукти, яєчню і бекон.
Пластини можна мити в посудомийній машині
Зручна зміна пластин
Антипригарне покриття