Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Електрогриль DeLonghi CGH 1130 DP

Код:713435
Очікується
Електрогриль DeLonghi CGH 1130 DP фото
Електрогриль DeLonghi CGH 1130 DP фото
Електрогриль DeLonghi CGH 1130 DP фото
Електрогриль DeLonghi CGH 1130 DP фото
Електрогриль DeLonghi CGH 1130 DP фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-13%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 129 ₴
14 999
12 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електрогриль DeLonghi CGH 1130 DP

Від сніданку до вечері

Ідеальні бургери, паніні з хрусткою скоринкою, соковите м'ясо, риба, овочі або вафлі – все це ви зможете легко приготувати за допомогою багатофункціонального електричного гриля Delonghi CGH1130DP. Він має 3 режими приготування – контактний гриль, духовка та барбекю – та оснащений великими знімними пластинами з антипригарним покриттям, які чудово підходять для приготування страв на кілька людей. Гриль також має електронне регулювання температури для рівномірного розподілу тепла по всій його поверхні. А спеціальний датчик температури, який входить у комплект поставки, дозволяє досягти ідеально точних результатів приготування на грилі. Крім того, ви можете встановити на свій телефон програму, яка допоможе вам краще налаштувати пристрій та приготувати ваші улюблені страви. Мультигріль DeLonghi задовольнить будь-яке бажання гурмана та дозволить легко й швидко приготувати смачний обід чи вечерю навіть для великої родини.

Особливості Delonghi CGH1130DP:

  • Три режими роботи: контактний гриль, духовка та барбекю
  • Антипригарне покриття
  • Електричний контроль температури
  • Датчик температури – термощуп
  • Додаткове регулювання висоти
  • 2 кнопки для роздільного керування
  • 3 комплекти пластин для гриля
  • Мобільний додаток MultiGrill
  • Вбудований піддон для збирання крапель
  • Просте блокування пристрою

Здорова та смачна їжа

DeLonghi CGH1130DP – це електричний гриль, який дозволить вам приготувати смачні страви на грилі у себе вдома. І одночасно з цим полегшить вам турботу про здорове харчування, оскільки він не вимагає додавання жиру при готуванні, а лише додатково витоплює жир із продуктів, завдяки чому страви виходять менш калорійними. Все завдяки пластинам із антипригарним покриттям. До того ж приготування на грилі дозволяє зберегти більшу частину корисних речовин, завдяки чому овочі, як і раніше, залишаться відмінним джерелом вітамінів та мікроелементів.

Величезні можливості для кулінарної творчості

З грилем DeLonghi CGH1130DP ви можете вибрати один із 3 варіантів приготування: контактний гриль, відкритий гриль або запікання у духовцы. Використовуйте першу функцію для приготування гарячих бутербродів або теплих коржів з начинкою. Відкритий гриль дозволяє готувати на двох плитах одночасно, що дає можливість засмажити рибу, м'ясо та овочі. А використання гриля в режимі духовки дозволяє приготувати смачні брускетти та інші страви, які потрібно запікати знизу та зверху, і водночас не можна сильно стискати. Крім того, ви можете використовувати функцію запечатування, яка забезпечує швидке нагрівання м'яса з усіх боків на початковому етапі приготування, щоб воно залишалося м'яким та соковитим усередині.

Зручне керування

Зручна панель керування дозволяє швидко встановити вибрані параметри та адаптувати їх до поточних потреб. Два незалежні термостати дозволяють вам незалежно контролювати температуру обох пластин – так ви зможете одночасно готувати дві різні страви. При цьому дисплей, що легко читається, дозволяє постійно переглядати вибрані налаштування.

Постійний контроль для точних результатів

Готуйте як справжній професіонал. Ця модель має в комплекті спеціальний датчик температури – термощуп – який дозволяє контролювати температуру всередині страви, щоб приготувати її якнайкраще. Завдяки цьому невеликому, але корисному доповненню вам не доведеться діяти навмання. Таким чином, ви зможете підсмажити ідеальний стейк чи рибу, не пересушивши їх.

Змінні пластини для різних страв

Цей гриль поставляється з 3 різними наборами пластин для приготування різних страв, у тому числі ідеально пропечених вафель. Вони легко встановлюються та знімаються, а також миються у посудомийній машині.

Мобільний додаток De'Longhi MultiGrill

Бажаєте ще більше спростити приготування? Встановіть на свій смартфон фірмову програму MultiGrill від De'Longhi. Вона порекомендує правильний режим, температуру та налаштування таймера відповідно до типу страви, яку ви захочете приготувати. А також запропонує на вибір безліч перевірених рецептів смачних страв, складених спеціально для приготування на грилі.

Чудова якість

Гриль DeLonghi CGH1130DP – це не тільки величезні можливості, але і відмінна якість, завдяки якій пристрій прослужить довгий час без будь-яких поломок. Крім того, гриль чудово виглядає, а сучасний дизайн та компактний корпус дозволяють розмістити його на будь-якій кухні та зручно зберігати.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

37 х 23 см

Вид

Експлуатація

Тип управління

Електронне

Кількість температурних режимів

3

Оснащення
Регулювання температури

60 - 265 °С

Положення пластин
Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

18,5 x 45,8 x 34,3 сантиметра

Вага в упаковці

3 пари змінних пластин

Комплектація

Гриль (3 види пластин), інструкція, знімний лоток для жиру

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків