Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків7
Питання-відповіді1

Гриль REDMOND RGM-M807 SteakMaster

Код:668704
Немає в наявності
Гриль REDMOND RGM-M807 SteakMaster фото
Гриль REDMOND RGM-M807 SteakMaster фото
Гриль REDMOND RGM-M807 SteakMaster фото
Гриль REDMOND RGM-M807 SteakMaster фото
Гриль REDMOND RGM-M807 SteakMaster фото
Гриль REDMOND RGM-M807 SteakMaster фото
Гриль REDMOND RGM-M807 SteakMaster фото
Гриль REDMOND RGM-M807 SteakMaster фото
Гриль REDMOND RGM-M807 SteakMaster фото
-33%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 29 ₴
2 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Гриль SteakMaster REDMOND RGM-M807 – сучасний потужний прилад «3 в 1», який готує апетитні страви як у грилі, як в духовці і в барбекю-жаровні.

 

Гриль як стейкмайстер

SteakMaster RGM-M807 – це справжній майстер з приготування стейків. З ним ви без зусиль приготуєте ідеальний рібай середнього просмаження або соковитий стейк з кров'ю. SteakMaster автоматично визначає товщину продукту і ступінь просмаження, вам залишається тільки покласти м'ясо або рибу на панель і запустити приготування. Спеціальні індикатори на панелі керування покажуть, якого рівня просмаження досяг стейк. Завдяки постійному високому нагріванню панелей до 240°С, м'ясо швидко просмажується до хрусткої скоринки, а всередині залишається максимально соковитим.

7 автоматичних програм

Для приготування м'яса, риби, птиці та овочів в RGM-M807 передбачені автоматичні програми. З їх допомогою ви легко приготуєте домашні бургери, апетитні рубані біфштекси, стейки з м'яса та риби, ковбаски і овочі на грилі. Вам потрібно просто обрати програму, розмістити інгредієнти на панелях і натиснути на кнопку. Стейкмайстер самостійно визначить час приготування продукту.

 

Гриль як духовка

В SteakMaster ви зможете швидко приготувати чудові запечені страви. Підготуйте інгредієнти і покладіть в деко REDMOND RAM-BP1*, закривши фольгою. Поставте його на панелі і накрийте кришкою гриля. Курка з овочами, сьомга у вершках або закуска з креветок будуть готові через кілька хвилин. Кришка гриля під час приготування щільно прилягає до форми, завдяки чому страва в RGM-M807 запікається значно швидше, ніж в духовці.

Антипригарне покриття

Знімні панелі гриля виконані з металу з антипригарним покриттям. На них ви можете готувати, використовуючи мінімум жиру, або зовсім не додаючи його. Зі SteakMaster навіть смажені страви будуть більш дієтичними!

Панелі дуже легко миються як під проточною водою з м'яким мийним засобом, так і в посудомийній машині.

   

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

30,7 x 23,7 см

Вид
Додаткова інформація

Автоматичне визначення часу приготування; Автоматичне визначення товщини продукту, що закладається; Можливість приготування у ручному режимі; LED-індикація процесу приготування; Знімні панелі можна очищати в посудомийній машині; Захист від перегріву; Відсік для зберігання шнура електроживлення

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Кількість температурних режимів

7

Оснащення
Регулювання температури

0 - 240 °С

Положення пластин
Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

16,8 x 35,6 x 32,5 сантиметрів

Вага
Комплектація

Піч-гриль; Знімний лоток для збору олії/жиру; Знімні панелі з вбудованим нагрівальним елементом; Книга рецептів; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків