Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гриль Severin PG 8547

Код:661218
Немає в наявності
Гриль Severin PG 8547 фото
Гриль Severin PG 8547 фото
cashback iconКешбек 28 ₴
2 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Особливості:

  • Знімна решітка з нержавіючої сталі
  • 5 температурних режимів
  • Регулювання висоти решітки
  • Вітрозахисні панелі
  • Потужність пристрою – 2500 Вт
  • Кабель живлення довжиною у 2 метри

Барбекю у вас на кухні

Щоб порадувати себе смакотою, приготованою на барбекю, зовсім не обов'язково йти на вулицю і розводити вогонь. Потужний та функціональний гриль-барбекю Severin PG 8547 дозволяє посмажити м'ясо, рибу або овочі, не виходячи з дому. Для цього він оснащений продуктивним електричним нагрівачем і великою решіткою з нержавіючої сталі.

Смачні страви

М'ясо, риба та овочі, приготовані на барбекю, стануть справжніми ласощами для ваших гостей. Пристрій оснащений решіткою з нержавіючої сталі значних розмірів – 41 х 26 сантиметрів, яку можна встановлювати на різній висоті. А поворотний регулятор дає можливість обрати один з 5 температурних режимів, залежно від продукту, який готується.

Турбота про здоров'я

Ще одна перевага гриля-барбекю – приготована на ньому їжа корисніша для здоров'я. А все завдяки тому, що гриль дозволяє готувати без додавання олії та будь-яких інших жирів, які збільшують калорійність страв і можуть ставати джерелом канцерогенів. При цьому у продуктах краще зберігаються вітаміни та інші корисні речовини.

Простий догляд

Жир з нагрітої на барбекю їжі стікає у спеціальний піддон, який попередньо необхідно заповнити водою. Таке рішення не лише знижує димність, а й спрощує догляд за Severin PG 8547. До того ж, знімна решітка виконана з нержавіючої сталі, а отже не боїться очищення у посудомийній машині.

Якість та безпека

Гриль-барбекю створений компанією Severin – провідним німецьким виробником побутової техніки, який завоював популярність на європейському ринку завдяки високій якості своєї продукції. Тому ви можете бути впевнені у цілковитій безпеці та довговічності пристрою.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Вид

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Кількість температурних режимів

5

Оснащення
Положення пластин
Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

50.8 x 39.8 x 12.4 см

Вага
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера