Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гриль Severin RG 2344

Код:661213
Немає в наявності
Гриль Severin RG 2344 фото
Гриль Severin RG 2344 фото
Гриль Severin RG 2344 фото
cashback iconКешбек 19 ₴
1 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більше смакоти

Без зайвих зусиль створюйте смачні та корисні страви з електрогрилем Severin RG 2344. Оптимальні габарити пристрою та потужність у 1400 Вт дозволяють приготувати багато їжі за короткий час, що зручно для сім'ї або прийому гостей. А різноманіття робочих поверхонь й плавне регулювання температури нагріву дають можливість працювати практично з будь-якими продуктами.

Особливості:

  • Поверхня з натурального каменю
  • Пластина для смаження м'яса або 4 міні-млинців
  • 8 сковорідок для порційного запікання
  • Плавне регулювання температури
  • Кабель живлення довжиною у 2 метри
  • Потужність пристрою – 1400 Вт
  • 8 дерев'яних лопаток у комплекті

Ніхто не залишиться голодним

Верхня частина гриля оснащена поверхнею з натурального каменю з канавкою для стікання жиру. Вона довго зберігає тепло і підійде для приготування здорової їжі. Також вгорі є двостороння пластина для смаження м'яса або 4 міні-млинців. А у нижній частині пристрою розташовані 8 порційних сковорідок, в яких можна запікати під сиром м'ясо, овочі або інші продукти.

Регулювання температури

Різні види харчових продуктів мають свої особливості приготування. Щоб страва вийшла смачною особливо важливий правильний температурний режим. Тому гриль оснащений поворотним термостатом для плавного регулювання температури. З ним ви зможете створювати неймовірні кулінарні шедеври на радість гостям та членам сім'ї.

Просто та зручно

Кожна деталь Severin RG 2344 продумана таким чином, щоб його використання не додавало зайвих турбот. У комплекті з грилем йдуть 8 дерев'яних лопаток, що дозволяє легко і безпечно перевертати їжу. Крім того, знімні робочі поверхні з антипригарним покриттям легко витягуються для очищення під проточною водою з неагресивними мийними засобами.

Висока якість

Прагнете використовувати тільки найкраще обладнання? Гриль створений компанією Severin – провідним німецьким виробником побутової техніки, який завоював популярність на європейському ринку завдяки високій якості своєї продукції. Преміальність пристрою підкреслюють деталі з нержавіючої сталі та лаконічні форми корпусу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

46 х 23 см

Вид

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Положення пластин
Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

25.5 x 49.5 x 15 см

Вага
Комплектація

Смажені печі; Контейнери для випічки; Раклет

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера