Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гриль Tefal Ultracompact GC305012

Код:661725
Є в наявності
Гриль Tefal Ultracompact GC305012 фото
Гриль Tefal Ultracompact GC305012 фото
Гриль Tefal Ultracompact GC305012 фото
Гриль Tefal Ultracompact GC305012 фото
Гриль Tefal Ultracompact GC305012 фото
Гриль Tefal Ultracompact GC305012 фото
Гриль Tefal Ultracompact GC305012 фото
Гриль Tefal Ultracompact GC305012 фото
ЦеЗнижки
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
-33%
Вигода 1 700 ₴
cashback iconКешбек 34 ₴
5 199
3 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Смачно. Корисно. Зручно

Хочете створювати гастрономічні шедеври без особливих зусиль? Вашим помічником стане TEFAL Ultracompact GC305012 – компактний та зручний двосторонній гриль з функцією барбекю. Ця модель отримала 3-позиційний термостат, що дозволяє готувати різні продукти, підбираючи для кожного оптимальний температурний режим. А знімні пластини і лоток для стікання жиру спрощують підтримку пристрою в чистоті.

 

Особливості:

  • 3-позиційний термостат для вибору режиму
  • Індикатор готовності до приготування
  • Корпус пристрою розкладається на 180º
  • Знімні пластини та лоток для стікання жиру
  • Можливість вертикального зберігання
 

Зручне керування

Творці цього гриля подбали про максимально просте та інтуїтивно зрозуміле керування. Так поворотний термостат дозволяє обрати один з трьох режимів приготування. Перший підійде для грибів та овочів, другий для сендвічів і паніні, а третій для м'яса та риби. Про нагрівання пластин до робочої температури повідомить світловий індикатор на передній панелі.

 

Рівномірне підсмажування

Завдяки двосторонньому нагріванню в процесі смаження вам не доведеться перевертати продукти. З TEFAL Ultracompact шматочки будуть рівномірно просмажені з обох сторін за один захід. Також одночасна теплова обробка зверху і знизу значно прискорює час приготування і гарантує однаково апетитну кірочку.

 

Функція барбекю

Щоб порадувати гостей та членів сім'ї стравами, які готуються на барбекю, зовсім не обов'язково йти на вулицю і розпалювати вугілля. З TEFAL Ultracompact атмосферу пікніка можна створити прямісінько на вашій кухні. А все завдяки тому, що корпус пристрою розкладається на 180º, формуючи велику поверхню для відкритого приготування їжі.

 

Корисне харчування

Ще одна перевага контактного гриля – можливість готувати смачні і водночас корисні частування. Антипригарне покриття не вимагає додавання олії та будь-яких інших жирів, які збільшують калорійність страв і стають джерелом канцерогенів. При цьому в продуктах зберігаються вітаміни та інші корисні речовини.

 

Завжди в чистоті

Очищення TEFAL Ultracompact також займає мінімум часу. Алюмінієві нагрівальні пластини з антипригарним покриттям виконані знімними. Разом з лотком для стікання жиру їх можна мити у посудомийній машині або під гарячою водою з невеликою кількістю неагресивного мийного засобу. Зовнішні поверхні пристрою достатньо протерти вологою серветкою.

 

Вертикальне зберігання

Якщо на вашій кухні мало вільного місця, ця модель підійде якнайкраще. Коли пристрій не використовується, його можна зберігати у вертикальному положенні, розташувавши у будь-якому зручному місці. При цьому мережевий шнур ховається у спеціальний відсік.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

22 х 30 см

Вид
Додаткова інформація

Корпус пристрою розкладається на 180 °; Можливість вертикального зберігання; Тип нагрівального елемента: ТЕН; Швидке приготування: м'ясо: 5-10 хв; овочі: 3 хв; Верхня та нижня пластини взаємозамінні; Пластини та піддон можна мити в посудомийній машині

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Кількість температурних режимів

3

Оснащення
Регулювання температури

0 - 255 °С

Положення пластин
Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

21.1 x 38.3 x 38.8 см

Вага
Комплектація

Гриль; Знімні пластини; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Гриль Tefal Ultracompact GC305012