Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Холодильник Hitachi R-H330PUC7BBK

Код:702066
Немає в наявності
Холодильник Hitachi R-H330PUC7BBK фото
Холодильник Hitachi R-H330PUC7BBK фото
Холодильник Hitachi R-H330PUC7BBK фото
Холодильник Hitachi R-H330PUC7BBK фото
-27%
Вигода 8 000 ₴
cashback iconКешбек 219 ₴
21 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Холодильник Hitachi R-H330PUC7BBK

Двокамерний холодильник Hitachi R-H330PUC7BBK – це поєднання практичності, функціональності та сучасного дизайну. Він оснащений високотехнологічним інверторним компресором, який безшумно працює та економно витрачає енергію. І двома датчиками ECO Thermo, що допомагають точно контролювати температуру у кожному відділенні. Система фільтрації Nano Titanium гарантує відсутність неприємних запахів та шкідливих бактерій, а відсік із регульованою температурою – гнучкість у зберіганні будь-яких продуктів від свіжих овочів та фруктів до риби та сирів. Крім того, ця модель виключно проста у використанні та керується за допомогою механічних регуляторів температури. А любителі холодних напоїв оцінять генератор льоду механічного типу. Тому Hitachi R-H330PUC7BBK дозволить вам із зручністю зберігати всі продукти та стане відмінним доповненням до будь-якої кухні.

Особливості:

  • Економічний та безшумний інверторний компресор
  • Датчики ECO Thermo: точно відслідковують зміни температури
  • Антибактеріальний фільтр Nano Titanium
  • Відділення подвійного призначення: для овочів або м'яса/молочних продуктів
  • Система розморожування No Frost
  • Механічне керування
  • Світлодіодне освітлення
  • Полиці із загартованого скла
  • Льодогенератор

Інверторний компресор високої потужності

Цей холодильник здатний забезпечити виключно ефективне охолодження за рахунок створення великого об'єму холодного повітря, яке генерує інверторний компресор. Тому навіть якщо температура навколишнього середовища досягає 60 °C, кожен куточок усередині холодильника все одно добре охолоджується. І все це за низького енергоспоживання, що робить його ще й економічним.

Розумний контроль температури з Eco Thermo Sensor

Hitachi R-H330PUC7BBK оснащений двома термодатчиками Eco Thermo Sensor, які визначають будь-які зміни температури в холодильній та морозильній камерах. Після цього віддають команду компресору збільшити або зменшити потужність охолодження. Таким чином, забезпечується постійна підтримка ідеальної температури в кожній частині холодильника.

Технологія No Frost

Система No Frost знижує рівень вологості усередині приладу, зводячи утворення льоду практично до нуля. Отже, вам не доведеться розморожувати холодильник самостійно – техніка все зробить за вас.

Антибактеріальний фільтр

Інноваційний фільтр Nano Titanium допоможе підтримувати всередині холодильника максимально безпечне середовище. В його основі лежить технологія, яка передбачає постійну іонізацію повітря наночастинками титану, які є згубними для більшості небезпечних мікроорганізмів. Завдяки цьому ефекту він очищає повітря від бактерій та неприємних запахів, одночасно з цим подовжуючи термін зберігання продуктів.

Відділення з регульованою температурою

Інженери Hitachi постаралися зробити модель R-H330PUC7BBK не тільки ефективною, але й універсальною. Тому вони забезпечили її багатофункціональним відділенням, у якому можна зберігати як овочі чи фрукти, так і м'ясо, молочні продукти, рибу. Все завдяки спеціальному перемикачу, який дозволяє змінювати режими та температуру всередині відсіку одним рухом. Просто посуньте важіль у положення «Овочі» (5 °С), щоб зберігати в ньому свіжі продукти та зелень, або встановіть у положення «Молочка/м'ясо» (1 °С) і зможете довше зберігати м'ясо та рибу свіжими, м'яко розморожувати продукти, швидко охолоджувати напої.

Практичне світлодіодне підсвічування

Легко знаходьте потрібні продукти завдяки яскравому освітленню LED всередині холодильного відділення. Воно споживає набагато менше електроенергії і має триваліший термін служби, ніж звичайні лампи. А тому сприятиме раціональній витраті ресурсів.

Полиці із загартованого скла

Розміщуйте всередині холодильника будь-які продукти та посуд, навіть важкі каструлі. Стійкі до подряпин, термостійкі полиці із загартованого скла витримують навантаження до 100 кг кожна, що дозволяє не сумніватися в їх міцності та довговічності.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Антибактеріальний фільтр

Автоматичне розморожування

Регульовані ніжки

Iндикація температури

Спосіб установки
Додаткова інформація

Автоматичне розморожування; Інверторний компресор; Еко-сенсор температури; Регульовані ніжки/передні; Фільтр та антибактеріальна система Nano Titanium; Відсік для швидкопсувних продуктів; Кількість полиць на дверцях холодильної камери - 3 шт.

Додаткові характеристики

Енергоспоживання

285 кВт/рік

Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Немає

Хладагент

R-600a

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери

176 л

Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

No Frost

Дверні корзини

3 шт

Полка для пляшок

У дверях

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

54 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Потужність заморожування
Кількість відділень

2

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

158 x 55 x 65 см

Висота

158 см

Ширина
Глибина
Вага

50 кг

Колір корпусу
Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера