Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Холодильник Hitachi R-V660PUC7-1BBK TMF

Код:721182
Немає в наявності
Холодильник Hitachi R-V660PUC7-1BBK TMF фото
Холодильник Hitachi R-V660PUC7-1BBK TMF фото
-28%
Вигода 14 000 ₴
cashback iconКешбек 359 ₴
35 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Холодильник Hitachi R-V660PUC7-1BBK TMF

Холодильник Hitachi – це поєднання функціональності, зручності та сучасного дизайну. Він пропонує користувачеві достатньо простору для зберігання різних продуктів, а передові технології забезпечують максимальну ефективність у всьому. Так, інверторний компресор, який характеризується низьким рівнем шуму та зниженим енергоспоживанням, гарантує економну витрату електроенергії. Система No Frost та два окремі вентилятори охолоджують весь внутрішній простір приладу максимально швидко та рівномірно. Міцні полиці із загартованого скла здатні витримувати величезні навантаження. А завдяки фільтру Nano Titanium забезпечується ретельне очищення повітря від бактерій та грибків, що дозволяє довше зберігати продукти та уникати неприємних запахів. Завдяки такому широкому набору можливостей холодильник Hitachi може стати ідеальним вибором для вас та вашої родини.

Особливості:

  • Інверторний компресор
  • Фільтр Nano Titanium – затримує до 99% бактерій
  • Електронне керування
  • Енергозберігаючий режим
  • Світлодіодне освітлення
  • Відділення для овочів та фруктів Moisture-Guard

Тихий та ефективний інверторний компресор

Компактний та потужний інверторний компресор забезпечує холодильнику виключно продуктивне охолодження за рахунок генерації великого об'єму холодного повітря. При цьому також задіяні розумні датчики Eco Thermo Sensor, які визначають будь-які зміни температури. Вони допомагають контролювати скільки і в яке відділення подається охолоджене повітря, що дозволяє постійно підтримувати ідеальну температуру в кожному з відсіків без зайвих втрат енергії.

Фільтр Nano Titanium – чистота та жодних бактерій

Завдяки фільтру Nano Titanium всередині холодильника завжди підтримуватиметься чисте, свіже та безпечне середовище. Він використовує каталізатор TiO2, який забезпечує потужний антибактеріальний та дезодоруючий ефект, усуваючи 99% бактерій та запобігаючи поширенню неприємних запахів. І при цьому не вимагає технічного обслуговування і не споживає додаткову енергію, а тому є водночас ефективним та економічним рішенням.

Стабільне та ефективне охолодження з NoFrost

Цей стильний та продуктивний холодильник також оснащений системою NoFrost, яка забезпечує ефективне охолодження всіх куточків та продуктів без намерзання льоду у морозильній камері. Завдяки їй вам не доведеться спеціально розморожувати холодильник, що допоможе заощадити ваші сили та час.

Оптимальна вологість у відділенні Moisture-Guard

Зберігайте свіжу зелень, овочі чи фрукти ще довше. Висувна скринька Moisture-Guard забезпечує непряме охолодження та підтримує оптимальний рівень вологості всередині відсіку. Таким чином це допомагає створювати найкращі умови для збереження свіжості та корисних властивостей овочів та фруктів.

Економічні та довговічні світлодіодні лампи

Яскраве світлодіодне підсвічування дозволить вам швидко знайти все, що вам потрібно. Крім того, воно має тривалий термін служби та споживає набагато менше електроенергії, ніж звичайні лампи.

Полиці із загартованого скла

Термостійкі полиці із загартованого скла витримують навантаження до 100 кг кожна, що дозволяє розміщувати на них будь-який посуд та продукти. А ще вони мають елегантний зовнішній вигляд та стійкі до подряпин.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм

550 л

Спосіб установки

Додаткові характеристики

Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Немає

Хладагент

R-600a

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Дверні корзини

6 шт

Полка для пляшок

У дверях

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

145 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Потужність заморожування
Кількість відділень

2

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

184 х 86 х 75 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

91 кг

Колір корпусу
Комплектація

Холодильник; лоток для яєць; лоток для льоду

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера