Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Холодильник Hitachi R-V910PUC1KBSL

Код:708165
Немає в наявності
Холодильник Hitachi R-V910PUC1KBSL фото
Холодильник Hitachi R-V910PUC1KBSL фото
cashback iconКешбек 399 ₴
39 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Холодильник Hitachi R-V910PUC1KBSL

Двокамерний холодильник Hitachi R-V910PUC1KBSL серії Super Big2 – чудовий вибір для великої родини. Він має загальний об'єм в 700 літрів, що дозволяє зберігати значну кількість їжі в обох відділеннях і робити запаси заздалегідь. А використання новітніх технологій допоможе зберігати продукти довше та ефективніше. Так, функції Суперохолодження та Суперзаморозки допоможуть швидше охолодити напої або їжу, зберігши в ній більше корисних речовин. Зона свіжості подбає про те, щоб фрукти, овочі та зелень довше залишалися свіжими та смачними, а полиці з надійного удароміцного скла дозволять розміщувати будь-які ємності та контейнери. І все це доповнено надзвичайно тихим та енергоефективним інверторним компресором та зручним сенсорним керуванням. Тому Hitachi R-V910PUC1KBSL стане вашим надійним придбанням та чудовим помічником на кухні.

Величезний холодильник для великих запасів

У цьому великому дводверному холодильнику Hitachi можна зберігати багато продуктів. Тому вам не потрібно турбуватися, якщо ви купили занадто багато на розпродажу або хочете запастися продуктами одразу на весь тиждень.

Просторе відділення для овочів

Великий ящик забезпечує непряме охолодження для підтримки оптимального рівня температури та вологості овочів та фруктів усередині. Щоб вони зберігали свою свіжість та текстуру набагато довше.

Інверторний компресор – тиха та економічна робота

Компактний, але потужний інверторний компресор, яким обладнаний Hitachi R-V910PUC1KBSL, здатний забезпечити винятково потужне охолодження завдяки створенню великого об'єму холодного повітря. А датчики Eco Thermo Sensor забезпечать високу ефективність контролю за температурою. Регулюючи, скільки і в яке відділення подається охолоджене повітря, інвертор гарантує відсутність втрат енергії, досягаючи найвищих рейтингів в енергозбереженні.

Система Dual Fan Cooling

Ця система сприяє швидкій та ефективній циркуляції холодного повітря всередині холодильника. Два окремі вентилятори забезпечують незалежне охолодження морозильної та холодильної камер, чого не може зробити один вентилятор.

Збереження холоду до 12 годин

Висока ефективність теплоізоляції VIP навіть при відключенні електроенергії дозволяє зберегти прохолоду всередині камер протягом 12 годин. Отже, ви можете не хвилюватися за збереження своїх продуктів.

Режим швидкого заморожування

Сильний потік крижаного повітря швидко утворює лід та заморожує свіже м'ясо та рибу, зберігаючи в них набагато більше поживних речовин та аромату.

Режим енергозбереження

Економить енергію, коли холодильник не використовується протягом тривалого часу, наприклад, коли ви їдете у відпустку.

Світлодіодна цифрова панель керування

Зі зручною сенсорною панеллю ви можете завжди бачити поточні налаштування та одним дотиком регулювати внутрішню температуру. А функція блокування від дітей допоможе запобігти втручанню дітей у керування холодильником. Контролюйте все без зайвого клопоту.

Рухливий твіст-лоток для льоду

Лоток для льоду можна переміщати в будь-яку частину морозильної камери для зручнішого та ефективного використання місця та зберігання продуктів.

Полиці із загартованого скла

Зберігайте у своєму холодильнику будь-які ємності та продукти. Навіть важкі каструлі або ціла тушка птиці не стануть проблемою для Hitachi R-V910PUC1KBSL. Стійкі до подряпин, термостійкі та запобігаючі розливам полиці із загартованого скла витримують навантаження до 100 кг кожна.*

Яскраве та економне світлодіодне освітлення

Обидва відсіки холодильника оснащені світлодіодним освітленням, яке забезпечує відмінну видимість усередині. А ще працює довго та споживає набагато менше енергії, ніж звичайні лампи.

*Вагостійність загартованого скла.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Освітлення (LED)

Зона свіжості

Швидка заморозка

Суперохолодження

Iндикація температури

Спосіб установки

Додаткові характеристики

Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

No Frost

Дверні корзини

6 шт

Полка для пляшок

У дверях

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

186 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Кількість відділень

2

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

184 х 91 х 83 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

106 кг

Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера