Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Холодильник Viomi Internet 483L (BCD-483WMSD)

Код:672051
Немає в наявності
Холодильник Viomi Internet 483L (BCD-483WMSD) фото
Холодильник Viomi Internet 483L (BCD-483WMSD) фото
Холодильник Viomi Internet 483L (BCD-483WMSD) фото
-9%
Вигода 1 600 ₴
cashback iconКешбек 169 ₴
16 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розумний Side-by-Side холодильник Viomi Internet 483L – це стильний, функціональний та практичний помічник на вашій кухні. Завдяки великій місткості у 483 літри і зручному розташуванню холодильної та морозильної камер він дозволяє зберігати вдома великий запас продуктів. Система No Frost, забезпечує постійну циркуляцію повітря та рівномірну температуру всередині, тому продукти довше залишаються свіжими. А розумне керування, режим "Відпустка" та можливість віддаленого контролю зі смартфона роблять цей холодильник по-справжньому комфортним у використанні.

 

Велика місткість. Зручне зберігання

Грамотна організація простору – запорука порядку. І холодильник Viomi Internet 483L повністю дотримується цього принципу. Він має 20 відсіків для зберігання найрізноманітніших продуктів. При цьому висота його полиць різна, що дозволяє укладати на них продукти різної величини. А різні відсіки, в тому числі для м'яса та риби, а також зона свіжості дають можливість не лише легко вмістити всі свої запаси, а й тримати різні види продуктів окремо один від одного.

 

Автоматичне калібрування температури

Обладнаний потужним компресором і 4 температурними датчиками з інтелектуальним керуванням, цей холодильник здатний самостійно підтримувати необхідний температурний режим. Наприклад, він автоматично посилюватиме охолодження після кожного відкривання дверей, щоб повернути показники до заданого рівня. Що гарантує свіжість і більш тривале зберігання продуктів.

Ефективна система охолодження

Сучасна технологія No Frost забезпечує постійну циркуляцію холодного повітря, внаслідок чого температура всередині камер швидше відновлюється після відкривання дверей. Тому на стінках не утворюватиметься лід і вам не доведеться регулярно розморожувати холодильник. Крім того, система No Frost сприяє зниженню вологості і уповільнює розмноження бактерій. Що дозволяє продуктам довше залишатися свіжими.

 

Просте керування

Контролюйте роботу холодильника за допомогою спеціальної внутрішньої панелі або прямо зі свого смартфона через фірмовий мобільний додаток. З його допомогою ви зможете налаштувати потрібні параметри не лише з сусідньої кімнати, а і знаходячись на роботі.

Тихий та економний

Viomi Internet 483L має клас А++, що свідчить про його енергоефективність та помірну витрату енергії (менше ніж 1 кВтг на день). А спеціальний режим «Відпустка» допомагає економно витрачати енергію, коли ви їдете у відпустку або відрядження. У ньому холодильник виставляє мінімальну температуру всередині камер і зменшує кількість споживаної електрики.

 

Стильна деталь вашого інтер'єру

Стильний та сучасний Viomi Internet 483L чудово доповнить будь-який інтер'єр і легко впишеться у вашу кухню. Для свого об’єму у 483 літри цей холодильник має досить скромні габарити, що дозволяє акуратно вбудувати його у навколишній простір. Або просто розташувати будь-яким зручним для вас чином, враховуючи планування вашої оселі.

   

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Режим "Відпустка"

Автоматичне розморожування

Спосіб установки
Додаткова інформація

Матеріал полиць холодильного відділення: Скло LED освітлення Приховані дверні ручки

Додаткові характеристики

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Хладагент

R-600a

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

Динамічна

Дверні корзини

4 шт

Полка для пляшок

У дверях

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

210 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Потужність заморожування
Кількість відділень

5

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

181 х 83,3 х 66 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

75 кг

Колір корпусу

Срібло

Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера