Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кабель USB-C - Lightning McDodo (CA-8461) PD Vers. 1.2m (Green)

Код:677371
Немає в наявності
Кабель USB-C - Lightning McDodo (CA-8461) PD Vers. 1.2m (Green) фото
10

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кабель McDodo (CA-8461) – це аксесуар нового покоління для iPhone або iPad. Він підтримує стандарт швидкої зарядки PD й ідеально підходить для під’єднання до MacBook або будь-якого іншого ноутбука з роз'ємом Type-C. Висока якість всіх матеріалів та виконання робить його не лише зручним, а й надійним супутником на кожен день.

Особливості:

  • Зарядка та синхронізація даних
  • Підтримка швидкої зарядки стандарту Power Delivery (2A)
  • Стабільне з'єднання та швидке передавання даних
  • Підтримка нових моделей MacBook, iPhone, iPad та всіх інших пристроїв з USB Type-C та інтерфейсом Lightning
  • Міцна плетена оболонка з нейлону
 

Функціональність

McDodo – стильний і зручний кабель, який може виконувати як функцію синхронізації пристроїв, так і заряджати гаджет. Він забезпечує стабільне підключення та передавання даних, дозволяючи швидко перекинути на лептоп свіжі фото або завантажити на смартфон музику. Крім того, маючи оптимальну довжину в 1,2 метра, кабель легко з'єднує пристрої і дозволяє вільно користуватися смартфоном під час зарядки.

Економія часу

Аксесуар підтримує швидку зарядку стандарту PD (Power Delivery) на максимальній вихідній потужності 2А (14,5 В). Використання його разом з відповідним зарядним пристроєм дає можливість значно скоротити час, необхідний для поповнення акумулятора телефона.

 

Створений для iPhone та iPad

Кабель оснащений роз'ємом Type-C для підключення до MacBook і сумісний з iPhone 6, 7, 8, iPhone Х, iPad Pro 12.9, Pro 9.7, iPad Air, iPad Mini та іншими моделями з роз'ємом Lightning.

 

Міцний та надійний

Кабель McDodo виготовлений з міді, захищений шаром цинкового сплаву та надійним обплетенням з нейлону. Воно оберігає дріт від зовнішніх пошкоджень і робить його дуже міцним, завдяки чому він стійкий до розтягування та розривів. Його довговічності також сприяє особлива конструкція конекторів, яка не дає кабелю перетиратися у місцях з'єднання.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Зарядка та синхронізація даних; Підтримка швидкої зарядки стандарту Power Delivery (2A); Стабільне з'єднання та швидке передавання даних; Підтримка нових моделей MacBook, iPhone, iPad та всіх інших пристроїв з USB Type-C та інтерфейсом Lightning; Міцна плетена оболонка з нейлону

Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Кабель USB-C - Lightning McDodo (CA-8461) PD Vers. 1.2m (Green)