Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Kабель Baseus USB - Lightning 1M (White) CALUN-02

Код:641634
Немає в наявності
Kабель Baseus USB - Lightning 1M (White) CALUN-02 фото
Kабель Baseus USB - Lightning 1M (White) CALUN-02 фото
cashback iconКешбек 1 ₴
129

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Шукаєте компактний та доступний аксесуар для мобільних пристроїв Apple? Baseus Yaven CALUN-02 – USB-кабель з конектором Lightning, який призначений для підзарядки та передавання даних. Легкі і довговічні матеріали роблять кабель кращим вибором для тих, хто веде активний спосіб життя та багато подорожує.

  Особливості:
  • Конектор Lightning
  • Максимальний струм зарядки – 2 А
  • Довжина – 1 метр
  Ідеальна відповідність

Baseus Yaven оснащений восьмиконтактним конектором Lightning, який повністю відповідає параметрам техніки Apple. Завдяки цьому ви можете бути впевнені у надійній фіксації конектора в роз'ємі, стабільному контакті при зарядці та синхронізації з комп'ютером.

  Швидка зарядка

Аксесуар підтримує живлення з силою струму до 2 амперів, що у поєднанні з потужним зарядним пристроєм (продається окремо) дозволяє швидко поповнювати запаси енергії в мобільних пристроях. Довжина кабелю 1 метр дає можливість використовувати гаджет під час зарядки.

  Передавання даних

USB-кабель підходить не лише для зарядки, а й для синхронізації з ПК. Baseus Yaven можна під'єднати до настільного комп'ютера або ноутбука, оснащеного роз'ємом USB Tуpe-A. Дротове передавання об'ємних файлів на мобільні пристрої займе менше часу, ніж при синхронізації за допомогою Bluetooth.

  Досконалість у простоті

Не хочете переплачувати за дизайнерські рішення, віддаючи перевагу простому функціоналу? Тоді Baseus Yaven саме те, що вам потрібно. Кабель привертає увагу лаконічним виконанням, в якому немає нічого зайвого. Сам дріт та конектори виконані в одному кольорі. При цьому конектори прикрашені рельєфною текстурою для зручного хвату.

  Неймовірно компактний

Вирушаючи у туристичну подорож або ділову поїздку, не забудьте взяти Baseus Yaven та мережевий зарядний пристрій або Power Bank. Так ви зможете заряджати мобільні пристрої, щоб завжди залишатися на зв'язку. Кабель виготовлений з легких матеріалів, а завдяки простій конструкції він не займе багато місця серед ваших речей.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Максимальний струм зарядки - 2 А

Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Kабель Baseus USB - Lightning 1M (White) CALUN-02