Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків6
Задати питання

Кабель USB - Lightning McDodo CA-5150 Warrior ser. 1.2m (Black)

Код:707630
Немає в наявності
Кабель USB - Lightning McDodo CA-5150 Warrior ser. 1.2m (Black) фото
10

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Практична покупка

McDodo CA-5150 Warrior – висококласний мобільний аксесуар, призначений для заряджання та синхронізації пристроїв із роз'ємом Apple Lightning. Щоб забезпечити найбільш ефективне передавання енергії, виріб поєднує якісні провідники та інтелектуальний чип керування зарядкою. А нейлонове обплетення подбає про довговічність кабелю.

Особливості:

  • Максимальний струм зарядки гаджетів – 2,4 А
  • Інтелектуальний чип для захисту від позаштатних ситуацій
  • Підходить до всіх пристроїв з роз'ємом Apple Lightning
  • Високоміцне нейлонове обплетення

Швидко та зручно

Вільно синхронізуйте мобільний пристрій з комп'ютером та поповнюйте запаси акумулятора при мінімальних затратах часу. Цей аксесуар оснащений мідними провідниками оптимального перерізу, завдяки чому підтримує силу струму 2,4 ампера. До того ж, захищені від окислення та корозії контакти є запорукою стабільного з'єднання протягом усього терміну служби.

Повна сумісність

Кабель офіційно сертифікований для використання з мобільними пристроями, оснащеними конектором Apple Lightning, що унеможливлює спливаючі повідомлення про підключення неоригінального аксесуара. Крім того, вбудований інтелектуальний чип контролює процес передавання енергії, запобігаючи стрибкам струму та можливим пошкодженням акумулятора.

Гарантія якості

Забудьте про тонкі дроти, які швидко виходять з ладу навіть при акуратній експлуатації. McDodo CA-5150 Warrior укладений у міцне нейлонове обплетення та оснащений посиленими конекторами. За даними виробника кабель витримує 5000 вигинів і навантаження на розтяг до 10 кілограмів, що робить його надзвичайно витривалим та довговічним рішенням.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Максимальний струм зарядки гаджетів – 2,4 А; Інтелектуальний чіп для захисту від позаштатних ситуацій; Підходить до всіх пристроїв із роз'ємом Apple Lightning; Високоміцна нейлонова оплетка

Колір моделі
Довжина кабеля

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Кабель USB - Lightning McDodo CA-5150 Warrior ser. 1.2m (Black)