Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків4
Питання-відповіді2

Кабель McDodo for gaming USB - Type-C 1.5m (Black) CA-6390

Код:644782
Немає в наявності
Кабель McDodo for gaming USB - Type-C 1.5m (Black) CA-6390 фото
Кабель McDodo for gaming USB - Type-C 1.5m (Black) CA-6390 фото
Кабель McDodo for gaming USB - Type-C 1.5m (Black) CA-6390 фото
cashback iconКешбек 1 ₴
199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кабель USB - Type-C McDodo – стильний аксесуар для зарядки смартфонів та планшетів, створений з урахуванням потреб любителів мобільного геймінгу. Розташований під кутом 90° конектор дозволяє зі зручністю користуватися пристроєм під час зарядки, а світлодіодний індикатор допомагає визначати рівень заряду та легко знаходити смартфон у темряві. Крім того, він підтримує протокол швидкої зарядки Quick Charge 3.0 і може одночасно передавати дані й заряджати пристрій.

Особливості:

  • Одночасна зарядка та синхронізація даних
  • Підтримка швидкої зарядки Quick Charge 3.0
  • Кутовий роз'єм для зручного хвату телефона під час зарядки
  • Світлодіодний індикатор біля роз'єму
  • Мідний сердечник 23AWG для поліпшення швидкості зарядки
  • Міцне нейлонове обплетення для захисту від зовнішніх пошкоджень
 

Дизайн, що не заважає грі

Дивіться відео або грайте абсолютно вільно. Кабель McDodo USB - Type-C розроблений спеціально для тих, хто тямить у мобільних розвагах. Розташований під кутом 90° роз'єм не заважає тримати телефон під час зарядки й дозволить не турбуватися про те, що акумулятор сяде у вирішальний момент.

Заощаджує ваш час

Основою кабелю служить мідний сердечник, що поліпшує передавання сигналу та зарядку на високих швидкостях. Завдяки йому аксесуар підтримує швидку зарядку стандарту Quick Charge 3.0, що дозволяє заряджати телефон максимально швидко й завжди залишатися на зв'язку. Причому передавання даних може йти одночасно з зарядкою, не знижуючи її ефективності.

 

Практичне підсвічування

Розташований на конекторі світлодіодний індикатор дозволяє з першого погляду зрозуміти статус зарядки. Він горить м'яким зеленим світлом, сигналізуючи про те, що зарядка активна. І добре помітний у темряві.

 

Витривалий та надійний

Дріт з безкисневої міді відповідає американському стандарту товщини 23AWG, що дозволяє аксесуару підтримувати швидку зарядку без зайвого нагріву. Зовні кабель захищений міцним обплетенням з нейлону, яке робить його стійким до зламів та розривів, а конектори з цинкового сплаву міцні та довговічні. Тому аксесуар легко витримає активне щоденне використання.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Одночасна зарядка та синхронізація даних; Підтримка швидкої зарядки Quick Charge 3.0; Кутовий роз'єм для зручного захоплення телефона під час зарядки; Світлодіодний індикатор біля роз'єму; Мідний сердечник 23AWG для поліпшення швидкості зарядки; Міцне нейлонове обплетення для захисту від зовнішніх пошкоджень

Колір моделі
Довжина кабеля

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Кабель McDodo for gaming USB - Type-C 1.5m (Black) CA-6390