Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків4
Задати питання

Kабель Energea Fibratough 1,5M USB-С to USB-C 3.1 (Black)

Код:612018
Є в наявності
Kабель Energea Fibratough 1,5M USB-С to USB-C 3.1 (Black) фото
Kабель Energea Fibratough 1,5M USB-С to USB-C 3.1 (Black) фото
Kабель Energea Fibratough 1,5M USB-С to USB-C 3.1 (Black) фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 6 ₴
695
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Energea FibraTough – кабель для передавання даних та енергії через роз'єм USB-C. Аксесуар вирізняється обплетенням зі збільшеною у 1,5 раза щільністю ниток, підтримкою швидкої зарядки й трансляції відео у надвисокій роздільній здатності 4K.

Особливості:

  • Конектори USB-C з обох сторін
  • Швидкість передавання даних до 5 Гбіт/с
  • Роздільна здатність до 4K при 60 FPS
  • Максимальний струм зарядки – 5A
  • Довжина – 1,5 метра
 

Зі швидкістю блискавки

Цінуєте кожну вільну хвилину і не любите витрачати час на тривале очікування? З Energea FibraTough синхронізація між під’єднаними пристроями буде відбуватися як ніколи швидко. Аксесуар може похизуватися швидкісним інтерфейсом USB 3.1 Gen 1, що забезпечує швидкість передавання даних до 5 Гбіт/с. Наприклад, висока швидкість буде корисною при копіюванні об'ємних файлів.

Погляньте на світ у деталях

Цей кабель підійде для виведення відеосигналу на монітор, телевізор або проектор, оснащений роз'ємом USB-C. Висока швидкість передавання даних дозволяє транслювати відео з роздільною здатністю до 4K (4096 x 2160 пікселів), щоб ви могли насолоджуватися чудовою деталізацією картинки. При цьому максимальна частота оновлення (FPS) становить 60 кадрів за секунду, що є запорукою неймовірно плавного відображення.

 

Швидка зарядка

Сучасні мобільні гаджети отримують все більш місткі акумулятори, що збільшує час зарядки. Використовуйте потужний зарядний пристрій (продається окремо), щоб заряджати швидко. Кабель підтримує передавання енергії з силою струму до 5 амперів. Energea FibraTough можна використовувати як сполучну ланку між зарядними пристроями та гаджетами, що підтримують технологію швидкої зарядки Power Delivery.

 

Напрочуд витривалий

Нейлонове обплетення зі збільшеною у 1,5 раза щільністю ниток робить кабель максимально витривалим. Випробування показали, що він витримує навантаження на розтягнення до 50 кілограмів. Також його конструкція стійка до тиску з силою до 80N (близько 8 кг). Навіть при активному використанні аксесуар служитиме вам досить довго, забезпечуючи швидку зарядку та передавання даних між сумісними пристроями.

Стійкість до вигинів

Місця з'єднання дроту з конектором є слабкістю для багатьох аксесуарів, навіть фірмових. Творці Energea FibraTough подбали про те, щоб вас не спіткала така неприємність, як злам та поганий контакт. Продумана форма конекторів та надійні провідники роблять кабель особливо стійким до вигинів у місцях з'єднання. Він витримує понад 30 000 циклів згинання, що забезпечує тривалу безпроблемну експлуатацію.

 

Стиль та практичність

Кабель створений для використання у будь-якій ситуації. Довжина 1,5 метра не обмежує вас у рухах, дозволяючи використовувати мобільний пристрій під час зарядки або синхронізації. Нейлонове обплетення не лише надійне та приємне на дотик, а й забезпечує Energea FibraTough чудовий зовнішній вигляд. Аксесуар буде органічно виглядати з сучасними гаджетами і стане найкращим помічником при повсякденному використанні і в подорожах.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Конектори USB-C з обох боків; Швидкість передачі до 5 Гбіт/с; Роздільна здатність до 4K при 60 FPS; Максимальний струм заряджання – 5A; Максимальна потужність: 100 Вт

Колір моделі
Довжина кабеля

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Kабель Energea Fibratough 1,5M USB-С to USB-C 3.1 (Black)