Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді2

Капучинатор iFeelGood MS-01 White

Код:653758
Немає в наявності
Капучинатор iFeelGood MS-01 White фото
Капучинатор iFeelGood MS-01 White фото
Капучинатор iFeelGood MS-01 White фото
Капучинатор iFeelGood MS-01 White фото
Капучинатор iFeelGood MS-01 White фото
Капучинатор iFeelGood MS-01 White фото
Капучинатор iFeelGood MS-01 White фото
-25%
Вигода 100 ₴
cashback iconКешбек 2 ₴
299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Капучинатор iFeelGood MS-01 White

Побалуйте себе чашкою смачного капучіно або латте з пишною пінкою, не виходячи з дому. З компактним ручним капучинатором iFeelGood це простіше простого. Він швидко зб'є молоко або допоможе зробити молочний коктейль, заощаджуючи вам сили та час. А вбудована батарея, що перезаряджається, 2 швидкості обертання та міцний металевий корпус роблять його корисним помічником будинку та у поїздках.

Портативна конструкція

Збираючись з друзями на пікнік або в подорож, візьміть капучинатор із собою, щоб балувати себе і оточуючих найніжнішим капучіно або прохолодним молочним коктейлем. iFeelGood укомплектований захисною кришкою, яка надійно замикається і зберігає віночок у цілості та безпеки в сумці, рюкзаку або валізі.

Pitaka

Густа пінка менше, ніж за півхвилини

Капучинатор – це компактний і простий у використанні девайс, який всього за 20 секунд зб'є молоко в ідеальну піну для кави, латте, капучіно, змішати яйця для омлету або інгредієнти для косметичної маски. Він однаково добре працює як з гарячими, так і холодними рідинами. Приготуйте вдома філіжанку ароматного напою з густою пінкою не гірше, ніж кав'ярні.

2 швидкості на вибір

Капучинатор iFeelGood легко та швидко зробить всю роботу за вас. Потужний мотор дозволяє приладу розвивати швидкість до 13 000 оборотів хвилину, а дві швидкості обертання і лише одна кнопка для керування полегшують завдання.

Pitaka

Висока якість всіх елементів та просте чищення

Спіральна головка, що збиває, і корпус девайсу виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі. Абсолютно безпечного та довговічного матеріалу. А знімний віночок полегшує догляд за приладом. Після використання його можна легко витягти та помити під проточною водою.

Pitaka

Цілком автономний

Насолоджуйтесь улюбленим напоєм де завгодно – вдома, на роботі чи заміській поїздці. iFeelGood MS-01 працює від вбудованого акумулятора, а тому не залежить від розташування та наявності розеток. При цьому зарядити його можна від будь-якого джерела з USB роз'ємом – ноутбука, адаптера, портативної батареї.

Dr. Coffee F22

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Капучинатор

Кількість швидкостей
Додаткові можливості

Швидкість: до 13 000 оборотів за хвилину

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Комплектуючі

Документація

Капучинатор

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Капучинатор iFeelGood MS-01 White