Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова клавіатура Steelseries Apex 9 (64837)

Код:720195
Є в наявності
Ігрова клавіатура Steelseries Apex 9 (64837) фото
Ігрова клавіатура Steelseries Apex 9 (64837) фото
Ігрова клавіатура Steelseries Apex 9 (64837) фото
Ігрова клавіатура Steelseries Apex 9 (64837) фото
Ігрова клавіатура Steelseries Apex 9 (64837) фото
Ігрова клавіатура Steelseries Apex 9 (64837) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 74 ₴
7 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Apex 9 Mini

Розкрийте свій потенціал і покращіть навички як у грі, так і в роботі з механічною клавіатурою Apex 9 від SteelSeries. Вона оснащена оптичними перемикачами OptiPoint, які забезпечують швидший відгук і дозволяють користувачеві самому вибирати точку спрацьовування на відстані 1 мм для ігор або 1,5 мм для звичайного використання. Перемикачі, що повністю замінюються, залишають простір для індивідуального налаштування і подовжують термін служби клавіатури. А оскільки кожна окрема клавіша є програмованою, ви можете отримати весь необхідний функціонал навіть у такій суперкомпактній клавіатурі. Крім того, ця клавіатура має захист від фантомних спрацьовувань і точно розпізнає всі натискання клавіш, оснащена RGB-підсвічуванням кожної клавіші та зроблена з високоякісних та довговічних матеріалів. Apex 9 стане чудовим вибором для тих, кому потрібна клавіатура не тільки для ефективної роботи, а й вірний помічник для гарячих віртуальних баталій.

Особливості:

  • Спеціальні оптичні перемикачі OptiPoint для швидкого спрацювання та відсутності брязкоту
  • Можливість перемикання точки спрацьовування клавіш з ігрового рівня 1 мм на довший 1,5 мм
  • Ресурс перемикачів: 100 млн. натискань
  • Повністю замінні перемикачі для індивідуального налаштування та довговічності
  • Компактний форм-фактор 60% для оптимізації простору та збільшення місця на робочому столі для рухів мишею
  • Алюмінієва верхня пластина серії 5000 підвищує структурну стабільність та довговічність
  • Налаштування RGB-підсвічування для кожної клавіші
  • Знімний кабель USB Type-C

Оптичні перемикачі OptiPoint. Робота на швидкості світла

Випробуйте всі переваги оптичних перемикачів OptiPoint, які були спеціально розроблені для збільшення швидкості відгуку. Вони використовують підсвічування для визначення глибини реєстрації натискання клавіші, що забезпечує прискорення спрацьовування на 33%, відсутність брязкоту та блискавичний час відгуку 0,2 мс. Зробіть хід першим, поки ваші супротивники не випередили вас.

Дві точки спрацьовування

Адаптуйтеся до будь-якої гри, змінивши глибину реєстрації натискання на свій розсуд. У цій клавіатурі використовуються фірмові лінійні перемикачі OptiPoint, які мають дві фіксовані встановлені точки спрацьовування: 1 мм для ігор і 1,5 мм для набору тексту. Ігрове налаштування оптимізує чутливість, тому ваші дії у грі будуть швидшими, а налаштування для набору тексту має трохи довший хід, щоб допомогти вам уникнути реєстрації випадкових натискань.

Проста заміна перемикачів

Налаштуйте, оновіть та відремонтуйте клавіатуру, замінивши перемикачі в Apex 9 Mini на свій улюблений вид перемикача OptiPoint, та зробіть цю клавіатуру по-справжньому своєю.

Компактний дизайн 60%

Компактний 60-відсотковий форм-фактор цієї клавіатури робить її чудовим вибором для обмежених просторів. Вона заощаджує дорогоцінне місце на столі для більш вільних рухів мишею, наближаючи вас до перемоги. І при цьому дозволяє використовувати клавіші з великою гнучкістю для збереження всіх повнорозмірних клавіатур за рахунок другорядних функцій, вказаних на бічних гранях клавіш.

SteelSeries Engine

Відкрийте унікальні можливості Apex 9 Mini за допомогою фірмового програмного забезпечення Engine. Воно досить просте у використанні та дозволяє легко встановлювати макроси, керувати індивідуальним RGB-підсвічуванням кожної клавіші, перепризначати функції та створювати власні профілі. А також легко зберегти всі ці налаштування у вбудованій пам'яті клавіатури (до 5 користувацьких профілів).

Алюмінієвий сплав авіаційного класу

Apex 9 Mini готова до будь-яких навантажень і створена для того, щоб служити вам довго. Базова пластина клавіатури виготовлена з алюмінію серії 5000, який ідентичний металу, що використовується в бойових літаках. Це забезпечує підвищену жорсткість та стабільність конструкції протягом усього терміну служби.

Подвійні ковпачки з PBT

Підвищіть зручність та точність набору тексту за допомогою високоякісних текстурних ковпачків Doubleshot PBT. Ці ковпачки спроектовані так, щоб бути довговічними та стійкими до вицвітання. І мають унікальну шорстку текстуру, яка покращує відчуття натискання клавіш та підвищує точність набору тексту.

Знімний кабель USB Type-C в обплетенні

Клавіатура підключається до комп'ютера за допомогою міцного USB-C кабелю. Зовнішнє обплетення робить його надзвичайно витривалим, дозволяючи витримувати активне повсякденне використання та забезпечувати стабільний контакт незалежно від обставин. А знімна конструкція полегшує перенесення клавіатури.

Регульовані по висоті ніжки

Ніжки з нахилом, що можна регулювати за вашим бажанням, забезпечують оптимальне розташування клавіатури для комфортної гри під час тривалих сеансів. Вони мають три варіанти положення: плоске, напіввисувне та повне висування. Тому ви зможете підлаштувати клавіатуру під свої уподобання та навколишні умови.

Характеристики

Основні характеристики

Тип підключення
Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси
Розкладка

Конструкція

Вологостійкість

Ні

Підсвітка символів

Так

Безшумне введення

Ні

Конструкція клавіш
Підставка для рук

Ні

Живлення

Джерело живлення

Фізичні характеристики

Колір
Вага

676 г

Габарити (ВхШхГ)

40 x 293 x 103 мм

Комплектація

Клавіатура

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера