Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Клавіатура ігрова Dark Project One KD87A (DP-KD-87A-000100-GMT)

Код:720092
Немає в наявності
Клавіатура ігрова Dark Project One KD87A (DP-KD-87A-000100-GMT) фото
Клавіатура ігрова Dark Project One KD87A (DP-KD-87A-000100-GMT) фото
Клавіатура ігрова Dark Project One KD87A (DP-KD-87A-000100-GMT) фото
Клавіатура ігрова Dark Project One KD87A (DP-KD-87A-000100-GMT) фото
Клавіатура ігрова Dark Project One KD87A (DP-KD-87A-000100-GMT) фото
Клавіатура ігрова Dark Project One KD87A (DP-KD-87A-000100-GMT) фото
-21%
Вигода 780 ₴
cashback iconКешбек 29 ₴
2 919

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Dark Project One KD87A

Dark Project KD87A – це компактна ігрова клавіатура з безліччю можливостей, які оцінять не тільки затяті геймери. Вона виконана у форм-факторі 80%, за рахунок чого залишає більше місця на робочому столі. І оснащена механічними перемикачами G3MS Sapphire з плавним ходом та ресурсом у 50 мільйонів натискань. Ковпачки клавіш зроблені зі стійкого матеріалу PBT і виготовлені за технологією Double-Shot, що робить їх дуже витривалими, а RGB підсвічування з 16 мільйонами відтінків, яке можна індивідуально налаштовувати, допоможе зробити клавіатуру не тільки зручною, але й привабливою. З Dark Project KD87A ви отримуєте вірного компаньйона в роботі та чудовий інструмент для покращення свого ігрового процесу.

87 клавіш

Клавіатура Dark Project KD87A відноситься до класу TKL-клавіатур компактного формату 80%. Тобто вона включає всі основні кнопки окрім цифрового блоку. Тому одночасно зберігає весь необхідний вам функціонал і залишає більше місця на столі для повної свободи рухів.

Механічні перемикачі G3ms Sapphire

Перемикачі G3ms – це перші світчі, розроблені командою інженерів Dark Project. Вони мають зусилля спрацьовування 50 г, довжину ходу 2 мм і витримують 50 мільйонів кліків. При цьому удосконалена конструкція має меншу площу з'єднання штока (рухомої частини) з корпусом, завдяки чому площа тертя була зменшена. Крім того, перемикачі G3ms Sapphire змащуються в процесі виробництва, щоб забезпечити максимальну плавність ходу та зниження неприємних звуків.

16,8 мільйонів кольорів RGB

Насолоджуйтесь грою під акомпанемент яскравого RGB підсвічування з широким діапазоном регулювання. Окремий діод під кожною клавішею забезпечує спрямований світловий пучок, інтенсивність та яскравість якого можна налаштувати за допомогою програмного забезпечення Dark Project. Легко керуйте світловими ефектами та вибирайте будь-які відтінки з доступних вам 16,8 мільйонів кольорів.

Довговічні кейкапи

Ковпачки цієї клавіатури виконані з PBT (полібутилентерефталат). Цей матеріал має високу хімічну стійкість, підвищену твердість і стійкість до стирання, що сприяє їх витривалості та довговічності. А технологія виготовлення Double-Shot (подвійне лиття), яка з'єднує дві окремі пластикові форми в одну під впливом високої температури та тиску, гарантує чіткість символів навіть з часом. Символи на ковпачках не зітруться навіть при тривалому та інтенсивному використанні.

Змащені стабілізатори

При збиранні клавіатур на конвеєрі стабілізатори проходять процес ручної обробки воском. Змащені таким чином стабілізатори забезпечують тактильно приємну легкість ходу клавіш та приємне звучання.

Технологія гарячої заміни

Dark Project KD87A підтримує технологію гарячої заміни, яка дозволяє змінювати перемикачі, не розбираючи клавіатуру та не використовуючи паяльник. Така заміна перемикачів допомагає легко налаштувати та модернізувати клавіатуру на свій смак, а також істотно підвищує її ремонтопридатність.

Дворівнева шумоізоляція

Завдяки продуманій конструкції, в якій стабілізатори кріпляться безпосередньо до друкованої плати, значно зменшуються механічні вібрації та звуковий резонанс. Таким чином, навіть великі клавіші, такі як пробіл або Enter, тут справді тихі. Крім того, дворівнева звукоізоляція з використанням піни з високим коефіцієнтом звукопоглинання в цій моделі розміщена в місці кріплення плати до корпусної плити, а також між корпусною плитою та її нижньою кришкою. Що також сприяє тихішій роботі.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Розкладка

Українська

Англійська

Російська

Живлення

Джерело живлення

USB

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

39 х 362 х 138 мм

Вага

865 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера