Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Кавомашина DeLonghi ECAM 22.117 B

Код:715384
Немає в наявності
Кавомашина DeLonghi ECAM 22.117 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM 22.117 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM 22.117 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM 22.117 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM 22.117 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM 22.117 B фото
-30%
Вигода 6 000 ₴
cashback iconКешбек 139 ₴
13 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

DeLonghi Magnifica S

Для вашої ідеальної італійської кави

Відкрийте для себе справжній смак кави та готуйте улюблені напої з легкістю завдяки компактній еспресо-машині DeLonghi Magnifica S. Вона має вбудовану кавомолку та дозволяє регулювати ступінь помелу для отримання потрібного вам результату у кожній чашці. Дозволяє регулювати смак та обсяг напою, а також робити 2 чашки еспресо за один раз. Крім того, машина оснащена ручним спінювачем молока для приготування чудових кавових напоїв на основі молока, таких як капучино або латте. І дає можливість програмувати власні рецепти за допомогою функції «Моя кава». При цьому вона проста в управлінні, тому з DeLonghi Magnifica S ви приготуєте ароматний еспресо в італійському стилі одним натисканням кнопки. А її стриманий класичний дизайн додасть стильний та вишуканий штрих до вашої кухні.

Особливості:

  • Готує еспресо та напої на основі кави одним натисканням кнопки
  • Новий термоблок: приготування еспресо ідеальної та постійної температури
  • Система Twin-Shot дозволяє приготувати 2 чашки еспресо одночасно
  • Вершкова молочна піна з регульованим вручну спінювачем молока
  • Налаштовуваний аромат і міцність кави
  • Функція «Моя кава» (програмування напою вручну)
  • Регульований дозатор кави для чашок різної висоти
  • Дисплей та механічні кнопки управління
  • Функція енергозбереження

Найсвіжіша кава

Вбудована конічна кавомолка зі сталевими жорнами та регульованим ступенем помелу перемелює зерна прямо перед приготуванням, що дозволяє краще розкрити аромат напою. І калібрована зі 100% точністю. Вона перемелює точну кількість зерен, не лишаючи залишків кави у пристрої, тому ваша наступна чашка буде такою ж свіжою. Подрібніть обраний вами сорт зерен, розкриваючи всі хвилюючі нотки смаку, і готуйте улюблені кавові напої одним натисканням кнопки.

Смак та аромат на вибір

Вам подобається інтенсивний аромат та справжня міцність еспресо? Або ви надаєте перевагу м'якому і ніжному смаку кави? Завдяки можливості налаштовувати інтенсивність смаку та об'єму напою, ви можете експериментувати з насиченістю кави, регулюючи аромат та кількість кави у чашці на свій смак.

Оптимальні умови для отримання найкращого результату

DeLonghi Magnifica S допоможе вам легко і швидко приготувати ідеальний еспресо з міцною пінкою як у кав'ярні. Все завдяки оптимальному тиску у 15 бар, що забезпечує насичений та інтенсивний аромат напою. І сучасну систему нагрівання Thermoblock, що використовується у всіх автоматичних кавомашинах De'Longhi. У ній кава готується за ідеальної температури, що забезпечує найкраще розкриття смаку.

Система спінювання молока для капучино

Машина також оснащена сучасною системою капучино, що дозволяє приготувати каву з густою молочною пінкою. Насадка для спінювання молока дозволить вам відкрити для себе багатство світу кавової різноманітності, незалежно від того, чи хочете ви пишний капучино, ефектний латте макіато або насичений еспресо макіато, пом'якшений лише хмаринкою легкої молочної піни.

Індивідуальне налаштування

Насолоджуйтесь ідеально персоналізованим досвідом, вибираючи інтенсивність і температуру вашого гарячого напою та програмуйте рецепти на свій смак за допомогою функції «Моя кава». Автоматична кавоварка DeLonghi ECAM 22.117 B Magnifica S приготує каву саме такою, якою ви її любите.

Для чашок різної висоти

Можливість регулювання висоти кавового адаптера дозволяє використовувати чашки різної висоти. Це означає, що ви можете приготувати каву у витонченій філіжанці для еспресо, улюбленій чашці або в елегантній склянці для латте макіато заввишки до 14 см.

Можливість програмування жорсткості води

Важливою особливістю автоматичних кавомашин De Longhi є можливість програмування машини за фактичною жорсткістю води з водопровідної мережі. На вибір пропонується 4 рівні жорсткості. Таким чином, можна оптимізувати частоту очищення машини від накипу і бути впевненим в тому, що пристрій правильно обслуговується.

Легке очищення

Для забезпечення максимальної гігієни кавомашина має автоматичний процес очищення та видалення накипу. Її елементи очищаються від залишків кави під час автоматичного промивання відразу після включення та перед вимкненням машини. А знімну решітку піддону для збору крапель можна помістити в посудомийну машину для легкого очищення.

Функція енергозбереження

Режим «ЕКО» забезпечує максимальну економію енергії, що дозволить вам заощаджувати ваші гроші та подбати про навколишнє середовище. Він автоматично переводитиме кавомашину у сплячий режим, навіть якщо ви самі забудете про це.

Характеристики

Основні характеристики

Вид
Взаємодія зі смартфоном

Ні

Тиск

15 бар

Кількість чашок, що одночасно готуються

2

Тип кави
Кількість ступенів помолу

13

Види напоїв
Регулювання міцності кави

Так

Оснащення
Температурні режими

3 рівні температури гарячої води

Експлуатація

Потужність

1450 Вт

Тип управління
Функції

Автоматичне відключення

Автоматичне очищення від накипу

Вибір об'єму порції

Подача гарячої води

Підігрів чашок

Регулювання жорсткості води

Приготування капучіно

Ручне

Об'єм резервуара для води
Ємність контейнера для зерен
Ємність контейнера для відходів

14 порцій

Дисплей

Ні

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Колір
Вага

9 кг

Габарити (ВхШхГ)

34 х 23,8 x 43 см

Комплектація

Кавомашина

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Кавомашина DeLonghi ECAM 22.117 B