Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Килимок ASUS ROG Scabbard II (90MP0210-BPUA00)

Код:682327
Немає в наявності
Килимок ASUS ROG Scabbard II (90MP0210-BPUA00) video preview
Килимок ASUS ROG Scabbard II (90MP0210-BPUA00) фото
-8%
Вигода 150 ₴
cashback iconКешбек 17 ₴
1 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потрійний захист, плавне ковзання

Для захоплюючих віртуальних битв та епічних перемог потрібна відповідна сцена – така, як килимок ROG Scabbard II, на якому буде досить місця для клавіатури, миші та іншого геймерського обладнання. Він виготовлений із міцної тканини з нанопокриттям, що відштовхує воду, оливу й пил, яке широко застосовується у військовому спорядженні. ROG Scabbard II з гладко простроченими краями й протиковзкою гумовою основою – накращий союзник геймера.

Стійкість до впливів

ROG Scabbard II виготовлений із міцного матеріалу, що володіє водостійкістю Grade 100 і оливостійкістю Grade 2,5 згідно зі стандартом AATCC (Асоціація хіміків і колористів текстильної промисловості США), тому він забезпечує захист від випадково пролитої рідини та його легко очистити. Поверхня килимка має нанопокриття, яке широко застосовується у військовому спорядженні*. Воно гарантує високу точність і швидкість переміщення миші.

*Рідина з температурою вище 30°C може пошкодити захисне нанопокриття.

Універсальна поверхня

Гладка тканинна поверхню килимка забезпечує ідеальне ковзання й прекрасно підходить для мишок як з оптичним, так і з лазерним сенсором. Він також володіє достатньою товщиною (3 мм), щоб створювати легкий амортизувальний ефект, який підвищує комфорт для користувача.

Гладко прострочені краї

Завдяки гладко простроченим краям ROG Scabbard II на 12% тонше, ніж стандартні зносостійкі килимки. Важливо відзначити, що тонкий килимок більш зручний для геймерів, які грають багато годин без перерви. Такий спосіб прострочування також надає Scabbard II більш гарний зовнішній вигляд.

Великий розмір

Килимок ROG Scabbard II відрізняється від інших великим розміром (900 х 400 мм), тому на ньому можна розмістити не тільки мишу, але й ноутбук, клавіатуру та іншу ігрову периферію. Він також захистить стіл від випадково пролитої рідини та подряпин.

Характеристики

Основні характеристики

Робоча поверхня
Застосування
Вологостійкість

Так

Особливості

Нековзна прогумова основа

Тканина із захисним нанопокриттям

Додаткові характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

900 х 400 х 3 мм

Комплектація

Килимок для миші

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Килимок ASUS ROG Scabbard II (90MP0210-BPUA00)