Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кусторiз Bosch AHS 50-16 0.600.847.B00

Код:682520
Немає в наявності
Кусторiз Bosch AHS 50-16 0.600.847.B00 фото
Кусторiз Bosch AHS 50-16 0.600.847.B00 фото
Кусторiз Bosch AHS 50-16 0.600.847.B00 фото
cashback iconКешбек 36 ₴
3 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Менше ваги і більше потужності

Кущоріз Bosch AHS 50-16 з нової лінійки на 10% легший за своїх попередників і на 30 Вт потужніший їх. Зі збільшеною продуктивністю різання та простотою керування дана модель є оптимальним вибором для стрижки невеликих та середніх кущів.

 

Компанія Bosch вирішила замінити кущорізи початкового рівня новою лінійкою, яка зробить процес стрижки кущів і живоплотів ще більш простим та швидким. У порівнянні з попередніми кущорізами, чотири нові моделі цієї нової лінійки, однією з яких став і кущоріз Bosch AHS 50-16, забезпечені двигунами з більшою на 30 Вт потужністю. При цьому вони стали на 10% легше старих моделей, і тепер керувати ними під час роботи ще простіше. З таким вкрай хорошим співвідношенням потужності до ваги компанія Bosch підтвердила свій статус провідного виробника садових кущорізів.

 
 

Вирішальним фактором при виборі відповідного кущоріза є довжина ріжучого леза, так як саме вона і визначає, на що здатний цей інструмент і для виконання яких завдань його можна використовувати. За цим показником кущоріз Bosch AHS 50-16 знаходиться всередині своєї лінійки. Цей кущоріз оснащений різальним лезом довжиною 50 сантиметрів і діапазон його завдань досить широкий. Відстань між ножами становить 16 міліметрів, отже він без зусиль зріже гілки до 16 міліметрів у діаметрі. З огляду на потужність і довжину ножа, даний кущоріз оптимальніше всього буде застосовуватиметься для стрижки невеликих і середніх живоплотів. Навіть недавно посадженим і молодим чагарникам можна буде легко надати бажаної форми, а часте підрівнювання кущів допоможе їм стати густіше і рости швидше.

 

Кущоріз Bosch AHS 50-16 має меншу довжину і меншу вагу (всього 2,7 кілограма), ніж попередні моделі, що робить його компактним і особливо зручним для використання. Врівноважений центр ваги дає можливість зручніше тримати кущоріз і точніше керувати ним. Вбудований обмежувач кабелю не дає кущорізу Bosch AHS 50-16 відключатися від подовжувача, наприклад, якщо кабель зачепився за гілку, а про безпеку користувача піклується система захоплення з двома ручками: інструмент працює тільки в тому випадку, якщо одночасно тримати його за обидві рукоятки. Коли користувач відпускає одну з ручок, кущоріз автоматично вимикається. На додаток до всіх інших переваг руків’я кущоріза виконані у такій формі, щоб захоплення було однаково зручним і для правшів і для лівшів.

 

Особливості:

  • Оптимальні балансування та ергономіка для зручності роботи у будь-якому положенні
  • Невелика вага. Верхня частина спини і руки втомлюються значно менше при підрізанні
  • Потужний двигун потужністю 450 Вт і відстань між ножами 16 мм забезпечують необхідне зусилля для підрізання кущів невеликого і середнього розміру
  • Невеликі розміри для оптимальної зручності роботи

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Джерело живлення
Довжина ножа
Відстань між ножами
Потужність

450 Вт

Холостий хід

3400 об/хв

Рівень шуму

74 дБ

Фізичні характеристики

Колір
Вага
Комплектація

Кущоріз

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера