Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кусторiз Bosch AHS 60-16 0.600.847.D00

Код:682521
Немає в наявності
Кусторiз Bosch AHS 60-16 0.600.847.D00 фото
Кусторiз Bosch AHS 60-16 0.600.847.D00 фото
Кусторiз Bosch AHS 60-16 0.600.847.D00 фото
cashback iconКешбек 45 ₴
4 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий електричний кущоріз Bosch AHS 60-16 завдяки своїй невеликій вазі, гарному балансуванню та ергономічним руків’ям дозволяє без великих зусиль підстригати живопліт і надавати форму кущам. При цьому напруги в м'язах не виникає, і працювати можна так довго, як це буде потрібно.

Кущоріз Bosch AHS 60-16 — модель абсолютно нової лінійки електричних кущорізів, яка була випущена тільки у 2011 році, але вже встигла успішно пройти випробування практикою і довести не лише свою повну якість, а й значну перевагу над конкурентними моделями. Ця модель, хоч і є найбільшою і найпотужнішою у своїй лінійці, все одно залишається надзвичайно легкою. За рахунок цього, працюючи з цим кущорізом, не доведеться докладати практично ніяких зусиль. З кущорізом Bosch AHS 60-16 Ви зможете працювати так довго, як Вам хочеться, адже завдяки вазі всього в 2.8 кілограма Ваші руки і спина не будуть втомлюватися. Цей кущоріз хороший не лише своєю вагою, але і її грамотним розподілом. Гарне балансування кущоріза дозволяє завжди приймати зручне для роботи положення, а ергономічні руків’я дадуть можливість зручно працювати у будь-якій площині і зрізати гілки під будь-яким кутом. Кожне руків'я однаково зручно утримувати і правою, і лівою рукою, що також позитивно позначається на зручності роботи з інструментом.

 
 

Кущоріз Bosch AHS 60-16 демонструє не менші успіхи і в якості роботи: потужний двигун та відстань між ножами у 16 міліметрів повною мірою забезпечують потенціал, необхідний для стрижки невеликих та середніх живоплотів з товщиною гілок до 16 міліметрів. Довжина леза у 60 сантиметрів розширює можливості кущоріза і робить його придатним для рівної стрижки широких кущів. Окремої уваги заслуговує і система увімкнення кущоріза Bosch AHS 60-16. Обов'язковою умовою для увімкнення цього садового інструменту є одночасне утримування обох його ручок, що дозволяє підвищити рівень безпеки, знизивши ймовірність випадкового увімкнення кущоріза. Така двоелементна система увімкнення спрощує роботу з інструментом, якщо користувачеві часто доводиться зупинятися: коли користувач відпускає ручку, кущоріз вимикається автоматично.

 

Особливості:

  • Оптимальні балансування та ергономіка для зручності роботи у будь-якому положенні
  • Потужний двигун потужністю 450 Вт для ефективного підрізування
  • Невеликі розміри для оптимальної зручності роботи

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Джерело живлення
Довжина ножа
Відстань між ножами
Потужність

450 Вт

Холостий хід

3400 об/хв

Рівень вібрації: похибка (к)

2.5 м/сек²

Рівень шуму

74 дБ

Фізичні характеристики

Колір
Вага
Комплектація

Кущоріз

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера