Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Задати питання

Ваги кухонні Tefal BC5121V1

Код:678631
Очікується
Ваги кухонні Tefal BC5121V1 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-21%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 11 ₴
1 449
1 149

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кухонні ваги Tefal серії Optiss – прекрасний помічник у приготуванні десертів, випічки і будь-яких страв, в яких важливе дотримання пропорцій. Вони здатні зважувати як сухі інгредієнти, так і рідини з точністю до 1 грама. Функція «Тари» дозволяє легко доважувати продукти поступово додаючи їх в одну ємність, що економить час і місце. А просте сенсорне керування і функція автоматичного відключення полегшують роботу з вагами.

 

Особливості:

  • Вимірювання з точністю до 1 грама
  • Максимальна вага 5 кг
  • Функція тари
  • Вимірювання рідин
  • Цифровий дисплей
  • Зручне сенсорне керування
  • Ручне або автоматичне вимикання
  • Живлення від 2 батарейок стандарту AAA
 

Висока точність

Приготування багатьох страв, особливо кондитерських виробів і випічки, вимагає високої точності. Тому кухонні ваги Tefal BC5121V1 – те, що вам потрібно для створення своїх кулінарних шедеврів. Вони здатні зважувати продукти загальною масою до 5 кг і мають крок вимірювання в 1 грам. Що забезпечує максимально точні результати. З їх допомогою ви зможете готувати що завгодно, від печива до тортів.

 

Зважують все

Однією з найбільш зручних і корисних особливостей цих ваг стала можливість перемикання одиниць зважування. Так, за допомогою Tefal Optiss, ви легко зможете вимірювати як тверді інгредієнти (борошно, цукор, крупа), так і рідкі (рослинна олія, вода, молоко). Таким чином один девайс зможе значно полегшити вам процес підготовки. При цьому всі результати вимірювань виводяться на чіткий цифровий дисплей.

 

Максимальна зручність

Легко відважуйте необхідний набір інгредієнтів в одній ємності. Це можливо завдяки практичній функції тарування. Просто додавайте продукти по черзі й обнуляйте результати одним натисканням кнопки. Це дозволить заощадити час і не бруднити даремно додатковий посуд.

 

Автоматичне вмикання і вимикання

Ваги активуються автоматично, досить просто натиснути на платформу рукою і затримати її на 2 секунди. Або просто поставити на них тару для зважування. І також автоматично вимикаються через 3 хвилини простою. А якщо ви не хочете чекати, просто натисніть спеціальну кнопку збоку від дисплея, і можете прибрати ваги до шафки.

 

Легко чистити

Платформа ваг виготовлена із загартованого, стійкого до подряпин скла, яке дуже легко чистити. Досить протерти її вологою губкою або серветкою. А завдяки оптимальному розміру у вас не виникне проблем при використанні навіть об'ємного посуду.

Характеристики

Загальні характеристики

Дисплей
Тип конструкції
Ціна ділення шкали
Максимальне навантаження
Матеріал

Скло

Синхронізація з пристроями

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Eксплуатація

Автоматичне відключення

Так

Компенсація тари

Так

Послідовне зважування

Так

Відображення кількості рідини

Так

Термометр

Ні

Елемент живлення

Фізичні характеристики

Колір моделі
Габарити (ВхШхГ)

2.2 х 17.5 х 21.5 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків