Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Квадрокоптер DJI Mavic Air 2 CP.MA.00000178.01

Код:665773
Немає в наявності
Квадрокоптер DJI Mavic Air 2 CP.MA.00000178.01 фото
Квадрокоптер DJI Mavic Air 2 CP.MA.00000178.01 фото
Квадрокоптер DJI Mavic Air 2 CP.MA.00000178.01 фото
Квадрокоптер DJI Mavic Air 2 CP.MA.00000178.01 фото
Квадрокоптер DJI Mavic Air 2 CP.MA.00000178.01 фото
Квадрокоптер DJI Mavic Air 2 CP.MA.00000178.01 фото
Квадрокоптер DJI Mavic Air 2 CP.MA.00000178.01 фото
Квадрокоптер DJI Mavic Air 2 CP.MA.00000178.01 фото
cashback iconКешбек 309 ₴
30 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дотягнутися до неба

DJI Mavic Air 2 – це портативний дрон нового покоління, який виводить якість зйомки, потужність та функціональність на зовсім інший рівень. Він здатний знімати 4К відео, вирізняється тривалішим часом польоту і пропонує розширені інтелектуальні функції для створення справжніх шедеврів. А вдосконалена система передавання сигналу, спеціальний додаток DJI Fly і оптимізовані функції безпеки польоту дозволяють повністю зануритися у процес творчості. Досліджуйте світ навколо вас за допомогою Mavic Air 2 і знімайте як профі.

 

Особливості:

  • Зйомка відео з роздільною здатністю 4K (60fps) та 48 Мп фото
  • Передавання 1080p відео на відстань до 10 км
  • Максимальний час польоту 34 хвилини
  • Режими зйомки HDR, Панорама, Hyperlapse 8K
  • Функція FocusTrack з інтелектуальними режимами проходження за об'єктом
  • Вдосконалений автопілот та сенсори для відстеження перешкод
  • Додаток DJI Fly для обробки фото та відео, накладання спецефектів та іншого
 

Відео кінематографічної якості

Проявіть свої творчі здібності, знімаючи плавні кадри у роздільній здатності 4K зі швидкістю 60 кадрів за секунду або 4K HDR зі швидкість 30 кадрів за секунду. Логарифмічний профіль D-Cinelike зберігає у зображеннях більше інформації, необхідної для подальшої обробки, а завдяки використанню найсучаснішого відеокодека HEVC (H.265) відео займуть мало місця, та водночас збережуть динамічний діапазон і високу деталізацію.

 
 

Більше чіткості. Більше реалізму

Ваші фото та відео вийдуть більш яскравими і чіткими завдяки використанню фільтра Quad Bayer у матриці камери. Під час зйомки вона може змінювати параметри експозиції та об'єднувати кадри в одне високоякісне зображення, зберігаючи при цьому деталізацію світлих і темних ділянок. Що дозволяє знімати неймовірні HDR-відео зі збільшеним динамічним діапазоном і колірною чутливістю.

 

Неймовірно чіткі фото

Камера Mavic Air 2 здатна робити приголомшливі знімки у максимальній якості 48 Мп. Така висока роздільна здатність дозволяє отримати деталізоване зображення і виводить ваші аерознімки на новий рівень.

 

HDR Панорама

За допомогою самого високотехнологічного в історії DJI режиму панорами Mavic Air 2 ви зможете побачити картину цілком. У всіх барвах і деталях. А вдосконалений 3-осьовий стабілізатор забезпечить плавну зйомку навіть у вітряну погоду.

 

Оптимізована зйомка

Функція SmartPhoto допоможе вам зробити ідеальні кадри без довгих налаштувань. Вона об'єднує у собі можливості технології HyperLight для зйомки в умовах недостатнього освітлення, HDR для досягнення найкращих результатів та опцію розпізнавання сцен. Остання, зокрема, адаптує різні параметри камери залежно від середовища і підтримує інтелектуальну ідентифікацію 5 категорій: захід Сонця, небо, трава, сніг та дерева.*

* Фотографії, зроблені у режимі SmartPhoto, мають роздільну здатність 12 Мп.

 

Розумне відстеження об'єктів

Mavic Air 2 поєднує у собі потужну камеру з інтелектуальними режимами зйомки для отримання приголомшливих результатів. Використовуйте всі можливості функції FocusTrack і отримуйте кадри не гірше професійних. Ця технологія поєднує у собі одразу кілька інтелектуальних режимів проходження:

  • Прожектор 2.0. У цьому режимі обраний вами об'єкт залишається в кадрі, куди б ви не спрямували дрон.
  • ActiveTrack 3.0. Ця установка дозволяє дрону прямувати за об'єктами, автоматично огинаючи перешкоди. При цьому квадрокоптер не лише летить за певним маршрутом, а й утримує об'єкт в центрі кадру.
  • Точка інтересу 3.0. Ця функція забезпечує динамічне проходження за такими об'єктами, як люди, автомобілі та човни. При цьому нова версія режиму була значно поліпшена. Зокрема, у ній оптимізовано розпізнавання пласких поверхонь.
 

Керуйте часом

Режим Hyperlapse 8K дозволяє прискорити час і отримати дивовижні динамічні відео у найкращій якості. Навіть без додаткової пост-обробки. Просто обирайте шаблон для польоту (вільний, коло, фіксація курсу або політ по точках) і визначайте напрямок зйомки, а все інше зробить за вас додаток DJI Fly.

 
 

Більше часу в польоті

Залишайтеся у повітрі досить довго, щоб отримати ідеальний знімок. Нове покоління дрона обладнане великим акумулятором, заряду якого вистачає на 34 хвилини польоту.

 

Новий пульт керування

Контролюйте кожен рух дрона за допомогою оновленого пульта. Він вирізняється більш ергономічною конструкцією, вдосконаленим дизайном антен і може пропрацювати на одному заряді близько 240 хвилин. При цьому встановлювати смартфон у затиск тепер швидше і легше.

 

Зазирнути за хмари

Дослідіть досі незвідані простори з DJI Mavic Air 2. Завдяки вдосконаленій технології OcuSync 2.0 з вищою стійкістю до перешкод він дозволяє передавати відеосигнал на відстань до 10 км і транслювати зображення у роздільній здатності FHD 1080p з камери дрона у реальному часі.

 

Запобігання зіткненням та автопілот

Завдяки ряду датчиків для відстеження перешкод, польоти DJI Mavic Air 2 будуть максимально безпечними. Сенсори дрона здатні виявляти об'єкти на відстані до 44 метрів і швидкості 12 метрів за секунду, що дозволяє йому зупинятися перед перешкодами або огинати їх і продовжувати політ. Крім того, в апарата є розширений автопілот APAS 3.0 (Advanced Pilot Assistance Systems), який генерує карту навколишнього простору у режимі реального часу і забезпечує найбільш ефективний обхід перешкод.

 
 

Легке редагування

Додаток DJI Fly робить створення бездоганного відео набагато зручнішим. Він інтегрує набір для редагування з додатка DJI Mimo, надаючи користувачу доступ до ручних налаштувань, розширених функцій і інтуїтивно зрозумілих шаблонів для створення професійних роликів за лічені секунди. Додайте музику, ефекти та фільтри, і можете публікувати свої шедеври у соцмережах.

 

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Кіількість гвинтів
Максимальна висота польоту
Максимальна швидкість польоту
Максимальний час польоту
Складана конструкція

Так

Особливості

Зйомка відео з роздільною здатністю 4K (60fps) та 48 Мп фото; Передавання 1080p відео на відстань до 10 км; Максимальний час польоту 34 хвилини; Режими зйомки HDR, Панорама, Hyperlapse 8K; Функція FocusTrack з інтелектуальними режимами проходження за об'єктом; Вдосконалений автопілот та сенсори для відстеження перешкод; Додаток DJI Fly для обробки фото та відео, накладання спецефектів та іншого

Управління

Тип управління
Тип зв'язку
Підтримка ОС

iOS

Android

Відео та фотозйомка

Наявність камери

Так

Роздільна здатність матриці

48 Мп

Режим фото

Так

Роздільна здатність відеозйомки
Стабілізатор зображення

Так

Підтримка карт пам'яті

До 256 Гб

Зручність користування

Проходження за оператором

Так

Проходження за об'єктом

Так

Автопілот

Так

Повернення на точку

Так

Автоматичний обліт перешкод

Так

GPS

Так

Датчики

Захист від зіткнень

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Po 3S

Ємність аккумулятору

Габарити, комплектація

Вага

570 г

Габарити

У складеному вигляді: 180 × 97 × 84 мм; В розкладеному вигляді: 183 × 253 × 77 мм

Комплектація

Квадрокоптер х 1; Пульт дистанційного керування х 1; Інтелектуальна батарея x 1; Зарядний пристрій х 1; Кабель живлення х 1; Малошумні пропелери (пара) х 3; RC-кабель (USB Type-C) х 1; RC-кабель (Lightning) х 1; RC-кабель (стандартний Micro-USB) х 1; Захист підвісу х 1; Type-C Кабель х 1; Пара запасних контрольних джойстиків пульта управління х 1

Колір

Мультиколор

Завантаження