Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків4
Питання-відповіді7

Тестер води Xiaomi TDS (White)

Код:558836
Немає в наявності
Тестер води Xiaomi TDS (White) video preview
Тестер води Xiaomi TDS (White) video preview
Тестер води Xiaomi TDS (White) фото
Тестер води Xiaomi TDS (White) фото
Тестер води Xiaomi TDS (White) фото
Тестер води Xiaomi TDS (White) фото
cashback iconКешбек 3 ₴
329

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

З Xiaomi Mi можна бути впевненим у тому, що ви п'єте

Незважаючи на компактні розміри та уявну простоту його зовнішнього вигляду, Xiaomi Mi TDS Water Quality Tester — прилад, без якого не обійтися тим, хто насправді дбає про своє здоров'я. Оскільки цей маленький, технологічний гаджет здійснює по-справжньому важливу і корисну роботу.


А саме, робить ретельний аналіз складу питної води і здійснює контроль її якості.

 

 

Простота застосування

Переконатися, що у вашій воді немає шкідливих або небезпечних домішок за допомогою Xiaomi Mi TDS Water Quality Tester досить легко. Потрібно увімкнути тестер та занурити прилад до ємності з водою. Після чого збовтати та почекати не більше трьох секунд.


Використовуючи контакти, які у нього зроблені з титану, а також вбудований датчик компенсації температури, прилад одразу починає свою роботу. Він із безсумнівною точністю визначає склад води, розчинені в ній домішки, кількість мінералів та солей. І обов'язково попередить вас про перевищення норми.

 

 

TDS-тестер виводить дані про свою роботу на невеликий екран. Екран Xiaomi Mi TDS Water Quality Tester — монохромний, з досить чітким зображенням. Результати аналізу з'являються протягом однієї-трьох секунд. Запуск та відключення обладнання здійснюється натисканням однієї-єдиної кнопки.

 

Не потребує підзарядки

Xiaomi Mi працює на двох мініатюрних батарейках протягом досить тривалого часу. Заміна батарейок здійснюється стандартним шляхом і не становить технічної складності.
 

Гаджет, який можна брати із собою

Оскільки Xiaomi Mi TDS Water Quality Tester мобільний, його можна брати із собою на дачу, в поїздку або похід. Він буде зручний вдома або в офісі. І з його допомогою ви будете точно знати про якість води, яку ви п'єте. Це може виявитися по-справжньому важливим, адже часто ту ж воду п'є і ваша дитина.

 

 

Навіть незначна кількість шкідливих речовин, розчинених у воді, яку ми п'ємо, з часом може стати причиною захворювання. Xiaomi Mi TDS Water Quality Tester — гаджет для тих, хто не хоче ризикувати своїм здоров'ям і здоров'ям своїх близьких.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення
Джерело живлення

Батарейки

Додаткова інформація

Вимір вмісту у воді важких металів, солей

Титановий наконечник

Фізичні характеристики

Колір
Вага

30 г

Габарити

90 x 50 x 40 мм

Комплектація

Інструкція

Батарейки

Тестер води

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Тестер води Xiaomi TDS (White)