Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тример Braun BS1000

Код:698263
Є в наявності
Тример Braun BS1000 фото
Тример Braun BS1000 фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-23%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
1 299
999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Міні-тример Braun BS 1000 Wet & Dry з гребенем для стрижки підходить як для жінок так і для чоловіків. Підходить для використання як на сухій шкірі, так і у ванній або душі. Повністю водонепроникний корпус. У комплектацію входить знімний гребінь на 4 мм і щіточка для чищення. Колір: білий. Габарити (діаметр / висота): 30/130 мм. Вага: 0,138 г.

Стильний дизайн

Нескінченна кількість приладів за доглядом зовнішнього вигляду можна зустріти зараз на прилавках спеціалізованих магазинів. Взяти хоча б тример. Дорожній, стаціонарний, акумуляторний, або ж, що працює від мережі, з набором для більш різноманітного стайлінгу, або ж, з мінімалістичним набором насадок –перераховувати можна звичайно ж довго. Однак, якщо ви все-таки ще в пошуку того самого «вашого приладу», який задовольнить саме ваші потреби, рекомендуємо звернути увагу на тример Braun BS 1000. Цей компактний і дуже стильний прилад має найбільш зручний функціонал, для полегшення підтримки вашого ідеального образу.

 

Функціонал

Так для чого ж все-таки тример Braun BS 1000? Даний прилад підходить для стрижки волосся в самих важкодоступних і найбільш чутливих зонах тіла, наприклад, як пахви, зона бікіні, або, живіт. Завдяки нейтральному, проте стильному дизайну, тример Braun BS 1000 підійде для використання як жінкам, так і чоловікам, дбайливо виконуючи процес для кожного власника даного приладу.

В будь-яку точку світу

Тример Braun BS 1000 має відразу кілька «козирів», що б взяти саме його з собою в подорож або відрядження. По-перше, прилад працює від батарейки типу АА, що автоматично звільняє вас від прив'язки використання приладу від мережі. По-друге, триммер можна використовувати як на сухій шкірі, так і в душі, або, ванній, завдяки повністю водонепроникному корпусу, дозволяючи використовувати прилад так, як підходить саме вам.

 

Характеристики

Загальні характеристики

Тип
Галузь застосування
Матеріал лез

Сталь

Кількість насадок

1

Насадки

Для тіла

Кількість рівнів стрижки

1

Додаткова інформація

Тип управління: Регулювальне коліщатко

Тип установки довжини: Знімні насадки

Технологія Wet & Dry

Зручність використання

Волога очистка

Так

Живлення

Джерело живлення

Батарейки AA x 1

Розміри та комплектація

Колір
Габарити

13 х 3 x 3 см

Габарити упаковки

19 x 10 x 4 см

Вага

138 г

Вага в упаковці

345 г

Комплектація

Щіточка для чищення

Тример

1 насадка гребінь

1 батарейка типу АА

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Тример Braun BS1000