Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тример CECOTEC Cut-X 4500 Textile

Код:733317
Очікується
Тример CECOTEC Cut-X 4500 Textile фото
Тример CECOTEC Cut-X 4500 Textile фото
Тример CECOTEC Cut-X 4500 Textile фото
Тример CECOTEC Cut-X 4500 Textile фото
Тример CECOTEC Cut-X 4500 Textile фото
Тример CECOTEC Cut-X 4500 Textile фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більший час роботи без дротів і підзарядки

Під час зістригання ковтунців і ворсу за допомогою машинки Cecotec Cut-X 4500 Textile у вас у розпорядженні цілих 45 хвилин. Цього часу вистачить на очищення особистих речей, тканин або інших текстильних виробів. Після роботи девайс необхідно підключити до зарядного пристрою для підзарядки.

Зручний і практичний девайс

Виконавчий орган машинки - її леза, які прикриті для безпеки сталевою сіткою з осередками різного розміру. Таким чином машинка здатна зрізати ковтунці різних розмірів для збереження ваших речей у гарному стані. Елементи керування розташовані на бічній грані для зручності використання.

Безпечне видалення катишків

Після проведення робіт з очищення тканин від ковтунців необхідно провести чистку машинки, спустошити контейнер для збору ворсу місткістю 45 мл і очистити леза комплектною щіточкою для чищення. Вбудований у машинку Cecotec Cut-X 4500 Textile захист не дасть змоги увімкнути машинку тоді, коли ви зняли захисну перфоровану сітку для очищення лез, що запобігає можливим травмам або порізам.

Більше ефективності для продуктивного очищення

У машинці для видалення ковтунців Cecotec Cut-X 4500 Textile застосовано технологію Extreme Blade, завдяки якій леза здатні працювати за обертів до 8800 обертів за хвилину. Така швидкість обертання заточених лез дає змогу акуратно й ефективно зрізати надлишки ворсу та катишки зі збереженням тканин у первозданному вигляді.

Знімний відсік для збору ковтунців і дизайн корпусу

Весь ворс, що врізається машинкою, і катишко потрапляють у знімний прозорий контейнер для збору смітинок і ворсинок. Це дуже зручно, адже катишки не розлітаються по робочому місцю і контейнер легко зняти для очищення. Рекомендується спустошувати контейнер після кожної процедури очищення і перед зарядкою пристрою. Зовнішність пристрою описується чорним і білим пластиком на руків'ї, контейнер і перемикач роботи виконані в бірюзовому кольорі. Конструкцію виготовлено зі щільного та міцного пластику, який дає змогу використовувати пристрій для видалення ковтунців не один рік.

Комплектація машинки для зрізання катишків Cecotec Cut-X 4500 Textile

На основному корпусі кріпляться контейнер для збору кошлатання, захисна пластикова насадка на робочий бік для зберігання пристрою, перфорована сітка, яка захищає леза. Для очищення девайса в комплекті йде спеціальна щіточка з щетиною. Посібник користувача також поставляється в коробці з пристроєм.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Потужність
Швидкість обертання
Джерело живлення
Тип роз'єму для заряджання

Micro-USB

Додаткові характеристики

Колір

Сірий

Матеріал корпусу

Пластик

Особливості

Контейнер для катишків

Щітка для очищення допомагає очистити пристрій після використання

Широке лезо

Регулювання потужності

Ні

Час роботи

до 45 хвилин

Фізичні характеристики

Вага

200 г

Габарити (В х Ш х Г)

8 х 6 х 14 см

Габарити в упаковці (В х Ш х Г)

9,5 х 7,5 х 16 см

Комплектація

Щітка для чищення машинки

Машинка-триммер

USB-кабель

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Тример CECOTEC Cut-X 4500 Textile