Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електростимулятор Beurer EM 39

Код:696162
Є в наявності
Електростимулятор Beurer EM 39 фото
Електростимулятор Beurer EM 39 фото
Електростимулятор Beurer EM 39 фото
Електростимулятор Beurer EM 39 фото
Електростимулятор Beurer EM 39 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 39 ₴
3 989
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Краса та здоров'я

Beurer EM 39 – зручний та функціональний міостимулятор, який створений для зміцнення м'язів спини та живота. Серед його переваг 4 зносостійкі контактні електроди з провідного вуглецевого матеріалу, 5 стандартних програм тренування та плавне регулювання інтенсивності, а також знімний блок керування з інформативним РК-дисплеєм. А компактні габарити та робота від батарейок дають можливість комфортно використовувати його поза домом.

 

Особливості:

  • 5 тренувальних програм з тривалістю від 22 до 31 хв
  • 40 рівнів інтенсивності впливу
  • Чотири зносостійкі контактні електроди
  • Контактний гель та змінні електроди не потрібні
  • Знімний блок керування з РК-дисплеєм
  • Допустима окружність талії – від 75 до 130 см

Передова технологія EMS

Електростимулятор оснащений 2 електродами для спини та 2 електродами для живота, що дозволяє одночасно оздоровлювати кілька ділянок тіла. Генеруючи слабкі електричні імпульси за технологією міостимуляції (EMS), пристрій розігріває та зміцнює м'язи, забезпечуючи мускулатурі підвищену витривалість та чітко виражений рельєф.

Максимум можливостей

Кастомізуйте міостимулятор за своїми уподобаннями та досягайте необхідного результату без зайвих зусиль. Розробники Beurer EM 39 передбачили 5 стандартних програм тренування із тривалістю від 22 до 31 хвилин. Також ця модель пропонує 40 рівнів інтенсивності впливу, що окремо налаштовуються для зон живота та спини.

 

Практичне компонування

Забудьте про стереотип, що покупка міостимулятора означає постійні витрати на змінні електроди та струмопровідний гель. Пристрій має 4 зносостійкі водоконтактні електроди, а тому вам не доведеться регулярно купувати витратні матеріали. Для нормального передавання імпульсів достатньо змочити водою контактні пари та ділянки шкіри, що стикаються з ними.

 

Просте очищення

Щоб підтримувати оздоровчий прилад у чистоті, достатньо вийняти батарейки та протерти виріб злегка змоченою ганчіркою. Також пояс можна прати у теплій воді, попередньо від'єднавши електронний блок керування. При цьому використовуйте м'який мильний розчин або рідкий миючий засіб, уникаючи агресивних складів та відбілювачів.

 

На варті безпеки

Оскільки технологія міостимуляції передбачає вихідний струм до 140 мА, цей пристрій не завдасть шкоди користувачам. Достатньо лише переконатися перед початком експлуатації, що у вас немає протипоказань для його застосування і ознайомитися з інструкцією. Крім того, автоматичне вимкнення після завершення програми допоможе уникнути надмірного впливу.

 

*Основні протипоказання до використання електростимулятора: флеботромбоз, злоякісні новоутворення, епілепсія, погане згортання крові, ниркова та печінкова недостатність, нирково- та жовчнокам'яна хвороба, вагітність та носіння вбудованого кардіостимулятора.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Режими работи
Додаткова інформація

Обхват талії: 75-130 см; 5 програми тренування (22-31 хвилин); Регульована інтенсивність від 0 до 40; Таймер зворотного відліку з часом, що залишився; 4 електроди (2 на живіт і 2 на спину). Зносостійкі контактні електроди з провідного вуглецевого матеріалу; Змочуються контактні електроди; Функція пам'яті безперервного контролю над тренуваннями; Захисна схема відключення; функція паузи; Блокування кнопок; Знімний елемент керування; Пояс легко стирається руками; Індикатор необхідності заміни батарейок; Стимулює м'язи живота та нижньої частини спини

Зручність експлуатації

Кількість режимів

5

Джерело живлення

Батарейки AAA x 3

Панель управління

6 кнопок

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Вага

0,35 кг

Габарити (ВхШхГ)

8,8 x 9,1 x 2,2 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера