Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електростимулятор Beurer EM 70

Код:696165
Є в наявності
Електростимулятор Beurer EM 70 фото
Електростимулятор Beurer EM 70 фото
Електростимулятор Beurer EM 70 фото
Електростимулятор Beurer EM 70 фото
Електростимулятор Beurer EM 70 фото
Електростимулятор Beurer EM 70 фото
Електростимулятор Beurer EM 70 фото
Електростимулятор Beurer EM 70 фото
Електростимулятор Beurer EM 70 фото
Електростимулятор Beurer EM 70 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 52 ₴
5 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

На шляху до досконалості

Прагнете завжди виглядати доглянуто та підтягнуто? У цьому питанні допоможе багатофункціональний електростимулятор Beurer EM 70 Wireless, який підтримує технології EMS та TENS. Він не лише вміє тонізувати та зміцнювати м'язи, а й підходить для зняття больових відчуттів та дискомфорту після фізичних навантажень. Комбінована конструкція дозволяє використовувати його на різних ділянках тіла, а пульт дистанційного керування максимально полегшує використання приладу.

 

Особливості:

  • 4 самоклейні електроди у комплекті
  • 19 запрограмованих варіантів застосування
  • Пульт дистанційного керування з РК-дисплеєм
  • Акумулятор ємністю 250 мАг
  • Фірмовий мобільний додаток beurer PainAway

Більше сили та менше болю

Цей компактний девайс поєднує у собі відразу дві корисні технології – м’язової електростиимуляції (EMS) та черезшкірної електронейростимуляції (TENS). Перша змушує м'язи скорочуватися, завдяки чому вони стають міцнішими та помітнішими, а друга знижує больові відчуття у тканинах без використання фармацевтичних препаратів.

Програми на будь-який випадок

Хочете позбавитися болю в коліні або зміцнити черевний прес? До ваших послуг 19 запрограмованих варіантів застосування стимулятора, призначених для певних цілей та різних частин тіла. Крім того, у комплекті з пристроєм йде пульт дистанційного керування з РК-дисплеєм, що максимально спрощує налаштування, а докладні інструкції є у додатку beurer PainAway.

 

Гнучке рішення

Як основний контактний майданчик на Beurer EM 70 Wireless можна встановити великий електрод розміром 190 x 95 міліметрів або середню липучку площею 110 x 75 міліметрів. Також у комплекті постачання є 2 додаткові пластини розміром 50 x 50 міліметрів, що підключаються сполучним кабелем для почергової стимуляції декількох груп м'язів.

 

Портативний та безпечний

Електростимулятор може похизуватися компактними габаритами, невеликою вагою та живленням від акумулятора ємністю 250 мАг. Все це дає можливість з комфортом використовувати його як вдома, так і в поїздках та подорожах. До того ж, за рахунок слабкого струму безпека цього пристрою не викликає сумнівів і він підійде всім, хто не має специфічних протипоказань*.

 

*Серед ключових протипоказань для електростимуляції: флеботромбоз, злоякісні новоутворення, епілепсія, погане згортання крові, ниркова та печінкова недостатність, нирково- та жовчнокам'яна хвороба, вагітність та носіння вбудованого кардіостимулятора.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Режими работи
Додаткова інформація

2 рівні розігріву: низький (41 ° C) та високий (43 ° C); 2 окремо регульованих канали. Вибір програм за допомогою пульта дистанційного керування; Можливість розширення за допомогою двох маленьких прокладок гелю; Інтенсивність регулюється за допомогою пристрою чи пульта дистанційного керування; Захисне відключення; Таймер зворотного відліку; Акумулятор, що підзаряджається (250 мАч); Безкоштовне завантаження програми beurer PainAway; Сумісність з iOs 10.0 і вище та з Android 5.0 та вище, а також з Bluetooth® починаючи з версії 4.0; Три основні функції: лікування болю (TENS), стимуляція м'язів (EMS), функція розслаблення та масажу

Зручність експлуатації

Кількість режимів

19

Джерело живлення

Акумулятор

Панель управління

3 кнопки

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Нема

Синхронізація зі смартфоном

Є

Фізичні характеристики

Колір
Вага

950 г

Габарити (ВхШхГ)

12,5 х 4,8 х 2,2 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера