Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Масажер-подушка Naipo oPillow Plus Back

Код:678080
Очікується
Масажер-подушка Naipo oPillow Plus Back фото
Масажер-подушка Naipo oPillow Plus Back фото
Масажер-подушка Naipo oPillow Plus Back фото
Масажер-подушка Naipo oPillow Plus Back фото
Масажер-подушка Naipo oPillow Plus Back фото
Масажер-подушка Naipo oPillow Plus Back фото
Масажер-подушка Naipo oPillow Plus Back фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Позбавтеся від болю в спині або шиї, викликаної тривалим сидінням за столом, та насолоджуйтеся комфортним масажем у себе вдома з багатофункціональним масажером-подушкою oPillow Plus від бренду Naipo. Розташовані всередині 4 обертових масажних вузла забезпечують глибокий вплив на м'язи, а 3 різні швидкості та функція нагріву створюють всі умови для ідеального розслаблення. При цьому ергономічна форма пристрою забезпечує підтримку спини та шиї для максимального комфорту при використанні. А вбудована батарея дозволяє використовувати масажер де і коли завгодно.

 

Особливості:

  • Ергономічна форма
  • 4 обертових масажних вузла
  • Портативна бездротова конструкція
  • Функція нагріву до 43°C для розслаблення м'язів
  • 3 регульовані швидкості масажу
  • До 60 хвилин роботи без підзарядки
  • Приємна на дотик повітропроникна тканина
  • 15-хвилинний таймер
 

Ефективний та глибокий вплив

Naipo oPillow Plus оснащена 4 обертовими масажними вузлами, які ретельно і акуратно розминають м'язи, діючи за тим же принципом, що і руки професійного масажиста. Такий масаж покращує кровообіг, знижує м'язову напругу та біль, сприяє розслабленню.

 

Приємне та безпечне тепло

На додаток до режиму масажу, який ідеально відтворює терапію тиском долоні, користувачам також пропонується функція нагріву. Завдяки інноваційній технології oPillow Plus може виробляти заспокійливе тепло з постійною температурою в 43°С, яка автоматично регулюється інтелектуальною системою управління. За рахунок цього масажер стимулює кровообіг, ефективно знімає напругу в м'язах і допомагає прискорити їх відновлення.

 

Три швидкості обертання

Інтенсивність масажу можна контролювати за допомогою спеціальної кнопки на панелі управління. Усього доступно 3 швидкості обертання масажних роликів, що дозволяє легко відрегулювати подушку-масажер на свій смак і швидше домогтися потрібного вам ефекту.

 

Ергономічний дизайн

Naipo oPillow Plus розроблена таким чином, щоб забезпечити оптимальну підтримку для спини та шиї. Розташовані на висоті 18 см масажні вузли природним чином підтримують спину під час масажу, а вигнута під кутом від 35° до 45° поверхня точно повторює вигини шийного відділу хребта.

 

Автономна робота і таймер

Масажер Naipo oPillow Plus може працювати як від мережі, так і вбудованої батареї, якої вистачає до 60 хвилин безперервного використання. Але для більшої безпеки користувача пристрій автоматично вимикається через 15 хвилин. І не дарма. Таким чином, ви не заснете і не перенапружите будь-яку частину тіла.

 

Гнучке кріплення до тіла або стільця

Побалуйте себе розслаблюючим масажем де і коли завгодно. Завдяки компактній конструкції та автономному режиму ви можете використовувати гаджет на самих різних частинах тіла: спині, шиї, животі, попереку або литках. Крім того, подушка-масажер має довгий широкий ремінь, за допомогою якого її можна закріпити як на стільці, так і на своєму тілі. Або просто підкласти під шию або ноги, поки ви відпочиваєте за переглядом серіалу на дивані.

 

Міцний та приємний для шкіри матеріал

Масажна подушка зроблена зі зносостійких матеріалів преміум-класу, що не тільки робить її дуже легкою, а ще й дуже м'якою на дотик. Внутрішні компоненти oPillow Plus захищені двома захисними шарами з легкої повітропроникної тканини та м’якого верхнього матеріалу. Тому вона забезпечує комфорт при контакті зі шкірою і має високу міцність.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Режими работи
Додаткова інформація

Ергономічна форма; 4 масажних вузла, що обертаються; Портативна бездротова конструкція; Функція нагріву до 43 ° C для розслаблення м'язів; Приємна на дотик повітропроникна тканина; 15-хвилинний таймер

Зручність експлуатації

Кількість режимів

3

Джерело живлення

Вiд мережi

Акумулятор

Автономність

60 хв

Панель управління

3 кнопки

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Є

Регулювання інтенсивності масажу

Є

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Текстиль

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Масажер-подушка Naipo oPillow Plus Back