Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді3

Адаптер Google Chromecast Ultra

Код:608253
Очікується
Адаптер Google Chromecast Ultra фото
Адаптер Google Chromecast Ultra фото
Адаптер Google Chromecast Ultra фото
Адаптер Google Chromecast Ultra фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-64%
Вигода 1 590 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
2 499
909

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Пристрій, який блискавично передає 4K Ultra HD та HDR відео з приголомшливою картинкою

Адаптер Chromecast Ultra — це пристрій, який підключається до HDMI-роз'єму вашого телевізора та передає відео зі звуковим супроводом як 4K Ultra HD & HDR. Chromecast Ultra забезпечує швидку та надійну роботу з мінімальною буферизацією та згладжуванням потокового відео.

 

 

Більше, якісніше та швидше завдяки кращій продуктивності Chromecast Ultra

Можливості по обробці даних адаптера Chromecast Ultra дозволяють вам переглядати відео в найкращій якості та без зависань. Ваша мережа Wi-Fi не готова до вимог 4K? Для Chromecast Ultra це не проблема. Завдяки вбудованому адаптеру Ethernet, ви можете насолоджуватися потоковим мовленням улюблених програм через дротове з'єднання.








 






Приголомшлива якість зображення та чудова картинка

З адаптером Chromecast Ultra ви зможете належним чином оцінити виразну картинку, глибокі кольори та плавний відео потік при передачі 4K контенту на екран 4K телевізора. Незалежно від того, підтримує ваш телевізор 4K або HD, Chromecast Ultra автоматично оптимізує потік для забезпечення найкращої якості зображення.

 

 

Використовуйте телефон

Для того, щоб користуватися усіма перевагами адаптера, все що вам потрібно — це ваш смартфон. За допомогою телефону легко керувати телевізійним пристроєм з будь-якого місця у вашому будинку. Крім того, під час трансляції, ви можете продовжувати використовувати телефон для інших завдань.










 

Тисячі додатків з відеоконтентом на будь-який смак

До ваших послуг найрізноманітніші додатки від Netflix до YouTube, завдяки яким ви можете дивитися більше 200000 телевізійних шоу та фільмів, слухати близько 30 мільйонів пісень або радіо, трансляції спортивних змагань, ігор і багато чого іншого. Відкрийте для себе світ чудової якості зображення та приголомшливого звуку з адаптером Chromecast Ultra!

 

 

Додаткові можливості Chromecast Ultra

  • Перетворюйте телевізор у велику фоторамку. У той час, поки ви не зайняті переглядом потокового відео, ваш телевізор може бути перетворений у велику фоторамку. Ви можете налаштувати зображення на екрані, використовуючи фотографії з Google Photos або Facebook, «повісити на стіну» визнані твори мистецтва або будь-який інший фон.
  • Використання всіх функцій програми Google Home app. Використовуйте додаток Google Home app для управління пристроями Chromecast та Google Home, зручного перегляду контенту та зручної системи пошуку.
  • Відображення відбувається на вашому Android-екрані. Все, що відбувається на екрані Android-смартфона, тепер можна відобразити і на екрані великого телевізора. Переглядайте відео та фото, соцмережі, робіть презентації — тепер це ще зручніше і простіше.
  • Всі веб-сайти — на вашому екрані. Все, що ви можете побачити на веб-сайтах в браузері Chrome, відтепер за вашим бажанням зможе відображатися і на великому екрані телевізора.
  • Працює з Google Home. Chromecast Ultra призначений для бездоганної роботи з Google Home. Тому ви можете переглядати ваші улюблені фільми і передачі, використовуючи тільки голосові команди. Просто скажіть: «Google, покажи мені ... по телевізору» - і насолоджуйтеся переглядом.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плеєра
Операційна система
Максимальна роздільна здатність зображення
Підтримка інтернет-сервісів

Chrome

Google Play Movies and Music

Hulu

Netflix

YouTube

Підтримка IPTV

Так

Органи управління

Пульт ДУ

Ні

Управління за допомогою смартфона

Так

Сумісність

Android 4.1 і вище, ОС iOS 8.0 і вище, Mac OS X 10.9 і вище, Windows 7 і вище

Підтримка геймпадів

Ні

Голосове керування

Так

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

802.11ac

Бездротові інтерфейси

Wi-Fi

Дротові інтерфейси

1 x HDMI

1 x USB Type-A

Вхід LAN (RJ45)

Додатково

Додаткова інформація

Довжина кабелю: 2 м

Комплектація

Chromecast Ultra; Кабель; Power adapter with Ethernet port

Габарити

58,2 x 58,2 x 13,70 мм

Вага

47 г

Колір

Відгуків