Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Apple TV 4K Wi-Fi with 64 GB storage (MN873RU/A)

Код:711724
Є в наявності
Apple TV 4K Wi-Fi with 64 GB storage (MN873RU/A) фото
Apple TV 4K Wi-Fi with 64 GB storage (MN873RU/A) фото
Apple TV 4K Wi-Fi with 64 GB storage (MN873RU/A) фото
Apple TV 4K Wi-Fi with 64 GB storage (MN873RU/A) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
Новинка
cashback iconКешбек 70 ₴
7 099
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кінематографічна картинка та прямий доступ до нескінченної різноманітності контенту

Відкрийте безмежні можливості для розваг з новим поколінням приставки Apple TV 4K. Завдяки процесору A15 Bionic, що забезпечує більш високу продуктивність та плавний ігровий процес, вона дозволяє значно розширити коло доступних вам мультимедійних розваг. Підтримка HDR10+ доповнює Dolby Vision, тому користувачі зможуть дивитися свої улюблені фільми та телепередачі у максимально можливій якості. А інтуїтивно зрозуміла операційна система tvOS 16 та зручний пульт Apple TV Remote з підтримкою Siri спростять пошук та перегляд улюбленого контенту. У той час як інтеграція з іншими пристроями та сервісами Apple, а також можливість зробити Apple TV 4K частиною вашого розумного будинку, дозволяє створити по-справжньому комфортне для себе середовище. Apple TV 4K – це найкращий спосіб для користувачів Apple насолоджуватися улюбленими розвагами на найбільшому домашньому екрані.

Повна інтеграція з екосистемою Apple

З Apple TV 4K кожен із членів вашої родини легко зможе знайти цікавий для себе контент. Apple Music пропонує доступ до каталогу з більш ніж 100 мільйонів пісень, професійно складених плейлистів та музичних кліпів. Сервіс Apple TV+ дає доступ до безлічі преміальних драматичних та комедійних серіалів, художніх та документальних фільмів, а також розваг для дітей та всієї родини. У Apple Arcade ви знайдете відзначені нагородами ігри преміум-класу і контент, що оновлюється щотижня, а служба Apple Fitness+ дозволить вам насолоджуватися найбільшою бібліотекою контенту для тренувань у форматі 4K Ultra High Definition, що включає більш як 3000 тренувань і медитацій у студійному стилі під керівництвом команди тренерів.

Apple TV 4K – центр вашого розумного будинку

Оцініть простоту налаштування прямо у своєму iPhone і легко керуйте приставкою за допомогою пульта Apple TV Remote. Більше того, Apple TV 4K без проблем працює з іншими пристроями Apple і може стати хабом у розумній системі будинку. Вона підключається до сумісних аксесуарів, включаючи камери HomeKit, джерела світла, штори та багатьох інших. Дозволяє користувачеві встановлювати сценарії та керувати своїм розумним будинком, перебуваючи вдалині, та гарантує, що аксесуари зможуть працювати автоматично. Крім того, Apple TV 4K також є важливим будівельним блоком для Matter – нового стандарту підключення до розумного будинку, який дозволяє широкому спектру аксесуарів безперешкодно працювати разом на різних платформах.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плеєра
Операційна система
Максимальна роздільна здатність зображення

Продуктивність і пам'ять

Модель процесора

A15 Bionic

Об'єм вбудованої пам'яті

64 Гб

Формати файлів і кодеки

Формати відео: Відео SDR з AVC/HEVC (профіль Main/Main 10) до 2160p, 60 кадрів за секунду; Dolby Vision (профіль 5) до 2160p, 60 кадрів за секунду; HDR10+/HDR10/HLG з HEVC (Main 10 Profile) до 2160p, 60 кадрів за секунду; Базовий профіль H.264 рівня 3.0 або нижче зі звуком AAC-LC до 160 кбіт/с на канал, 48 кГц, стереозвук у форматах .m4v, .mp4 та .mov; Відео MPEG-4 до 2,5 Мбіт/с, 640 x 480 пікселів, 30 кадрів/с, простий профіль зі звуком AAC-LC до 160 кбіт/с, 48 кГц, стереозвук у форматах файлів .m4v, .mp4 та .mov ; Аудіо формати: HE-AAC (V1), AAC (до 320 Кбіт/с), захищений AAC (з iTunes Store), MP3 (до 320 Кбіт/с), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF та WAV; AC-3 (Dolby Digital 5.1), E-AC-3 (об'ємний звук Dolby Digital Plus 7.1) та Dolby Atmos; Формати фотографій: HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Органи управління

Пульт ДУ

Так

Сумісність

Сумісність з телевізорами HD та UHD з HDMI; Сумісність із Bluetooth-клавіатурами

Голосове керування

Так

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

802.11ax

Бездротові інтерфейси

Wi-Fi

IR

Дротові інтерфейси

1 х HDMI 2.1

Додатково

Габарити

14,6 x 10,5 x 7,6 см

Вага

538 г

Колір