Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Питання-відповіді4

Chromecast with Google TV (GA01919)

Код:684720
Очікується
Chromecast with Google TV (GA01919) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Всі ваші улюблені розваги в одному місці

Зустрічайте новий Chromecast з Google TV - перший повністю автономний медіаплеєр від Google. Він підтримує відтворення відео в форматі до 4K HDR і всі основні стрімінгові платформи, такі як Netflix або YouTube. Збирає фільми і телешоу з усіх ваших улюблених сервісів на одному екрані, щоб забезпечити швидкий та зручний доступ до всіх розваг. Крім того, він аналізує ваші уподобання і дає персональні рекомендації на основі контенту, який вам подобається. А система Google TV, зручний інтерфейс і голосове керування за допомогою Google Assistant роблять його використання по-справжньому комфортним. Влаштовуйтеся зручніше і просто насолоджуйтеся улюбленими фільмами, шоу і музикою з Chromecast і Google TV.

Відео в 4К, Dolby Atmos та HDR

Новий медіаплеєр Chromecast with Google TV має потужний чіп Amlogic S905D3G і достатній запас оперативної пам'яті, що дозволяє йому відтворювати «важкі» відеофайли та з легкістю транслювати 4K-відео з частотою до 60 кадрів в секунду. Також у медіаплеєра є підтримка HDR-стандартів (Dolby Vision, HDR10, HDR10+) і апаратне декодування аудіо в форматах Dolby Digital, DD+ і Dolby Atmos. Що дає вам можливість насолоджуватися контентом найвищої якості прямо у себе вдома.

Все на одному екрані

Одна з головних відмінностей приставки нового покоління – наявність власної системи Google TV, заснованої на Android TV. Вона забезпечує зручний інтерфейс і розміщує весь ваш контент з усіх потокових сервісів на одному екрані. Тож знайти, що подивитися буде нескладно.

Завантаження ваших улюблених програм

Крім зручного інтерфейсу Google TV дає вам доступ до найпопулярніших платформ і додатків. Відкрийте для себе понад 700 000 фільмів і серіалів, а також мільйони пісень.*

Персональні рекомендації

Легко знаходьте своїх наступних фаворитів. Google TV створює персональні рекомендації на основі ваших підписок, історії переглядів та завантаженого контенту.

Улюблені телешоу в прямому ефірі

З YouTube TV ви можете легко переглядати прямі трансляції спортивних змагань, новини, шоу, фільми і багато іншого на більш ніж 85 популярних каналах.

З маленького екрану на великий

Підтримує Chromecast with Google TV і стрімінг контенту зі смартфона, ноутбука або планшета. Таким чином вам буде доступна трансляція з тисяч сумісних додатків для Android та iOS. Скопіюйте вкладку браузера Chrome на свій телевізор, щоб подивитися запущене відео на великому екрані або продублюйте екран смартфона, щоб показати всім свої останні фото з відпустки. Все дуже просто і зручно.

Голосове керування

Спростіть свій пошук і управління з Google Assistant**. Вам достатньо лише натиснути спеціальну кнопку на доданому пульті дистанційного керування, щоб попросити Google знайти фільми, шоу або музику.

Створений з урахуванням потреб вашого будинку

Медіаплеєр Chromecast універсальний і працює практично з будь-яким телевізором, що має порт HDMI. Просто підключіть його, встановіть з'єднання з Wi-Fi і можете починати потокову передачу.

Максимально просте налаштування

Щоб почати користуватися Chromecast вам не буде потрібно ніяких складних маніпуляцій. Швидко налаштувати і підготувати його до роботи вам допоможе застосунок Google Home. При першому запуску вам всього лише потрібно відсканувати QR-код на екрані телевізора, а далі медіаплеєр виконає всю процедуру практично самостійно.

*Можуть знадобитися послуги з передплати.

**Потрібна реєстрація в сервісі Google Assistant.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плеєра
Операційна система
Максимальна роздільна здатність зображення
Підтримка інтернет-сервісів

Google Play

Hulu

Netflix

YouTube

Підтримка IPTV

Ні

Продуктивність і пам'ять

Модель процесора

Amlogic S905D3G

Об'єм оперативної пам'яті

2 Гб

Об'єм вбудованої пам'яті

8 Гб

Органи управління

Пульт ДУ

Так

Управління за допомогою смартфона

Ні

Сумісність

Android; iOS

Голосове керування

Так

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

802.11ac

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

1 x HDMI

1 х USB-C

Додатково

Вага

0,055 кг

Колір

Відгуків