Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків57
Питання-відповіді56

Приставка Xiaomi Mi box S (Mi Box 4) International Edition (MDZ-22-AB)

Код:635312
Очікується
Приставка Xiaomi Mi box S (Mi Box 4) International Edition (MDZ-22-AB) video preview
Приставка Xiaomi Mi box S (Mi Box 4) International Edition (MDZ-22-AB) фото
Приставка Xiaomi Mi box S (Mi Box 4) International Edition (MDZ-22-AB) фото
Приставка Xiaomi Mi box S (Mi Box 4) International Edition (MDZ-22-AB) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 25 ₴
2 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Mi Box S – міжнародна версія популярної TV-приставки Mi Box 4, яка розширить можливості вашого телевізора. Приставка отримала новий дизайн, пульт з кнопками для запуску Google Assistant та Netflix. При цьому меломанів порадує покращена якість обробки цифрового звуку.

Особливості:

  • Картинка високої якості у роздільній здатності 4K HDR
  • Кнопки для запуску Google Assistant та Netflix
  • Порт USB для під’єднання зовнішніх накопичувачів
  • З'єднання Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4GHz/5GHz
  • Висококласне звучання з Dolby Digital та DTS
  • Пульт ДК з можливістю голосового керування
  • Платформа Android 8.1

Досконалий дизайн

Оновлений Mi Box S став ще досконалішим, щоб вдало виглядати у будь-якому інтер'єрі. Корпус TV-приставки з приємного на дотик матового пластику виконаний у мінімалістичному стилі, в якому немає жодної зайвої деталі. У дизайні пристрою вдало поєднуються заокруглені кути та гострі відточені грані корпусу.

Висока продуктивність

Чотириядерний процесор ARM Cortex-A53 64bit у поєднанні з 2 Гб оперативної пам'яті DDR3 та графікою Mali-450 – це саме те, що потрібно для швидкої та стабільної роботи TV-приставки. Mi Box S легко впорається навіть з "важким" контентом та додатками.

Більше деталей з 4K HDR

Переглядайте найкращі шедеври кінематографу й популярні відео у мережі з неймовірним рівнем занурення. Для глибокої передачі колірної гами та відмінної деталізації Mi Box S отримав новітню технологію 4K HDR. TV-приставка забезпечує обробку відео з роздільною здатністю 4K (3840x2160 пікселів) для відтворення зі швидкістю до 60 кадрів за секунду.

Всі можливості Android 8.1

З Mi Box S ви отримаєте доступ до кращих додатків з Google Play у звичному інтерфейсі. TV-приставка працює під керуванням операційної системи Android 8.1, яка дозволяє використовувати безліч додатків потокового відео, шукати інформацію у мережі та насолоджуватися улюбленими іграми на великому екрані телевізора. Для зберігання інформації у пристрої використовується пам'ять eMMC об'ємом 8 Гб.

Висококласне звучання

Насолоджуйтеся глибокими басами та кришталево чистим відтворенням звуку. Mi Box S є однією з перших TV-приставок, яка підтримує технології цифрового звучання Dolby Digital та DTS (Digital Theatre Systems). Приставка забезпечує високу якість обробки звуку, яку можна порівняти з рівнем кращих домашніх кінотеатрів.

Новий пульт керування

Пульт дистанційного керування з вбудованим мікрофоном зв'язується з Mi Box S за допомогою технології Bluetooth. Завдяки цьому його не потрібно наводити прямо на пристрій, як пульти з інфрачервоним передавачем. Окремі кнопки для запуску Google Assistant та Netflix дозволяють отримати швидкий доступ до популярних сервісів. Пульт працює від двох батарейок формату ААА.

Окей, Google

Наявність голосового помічника Google Assistant відкриває нові можливості використання Mi Box S. Просто скажіть «Окей, Google» і розумний персональний асистент буде готовий виконати ваше завдання. Він зможе активувати необхідну функцію, створити нагадування у календарі, знайти цікавий контент та навіть керувати розумними домашніми пристроями.

Без зайвих дротів

Висока швидкість передавання даних в Mi Box S не обмежує у виборі контенту. Завдяки Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4GHz/5GHz ви зможете переглядати потокові відео з роздільною здатністю 4K (3840x2160 пікселів), при цьому не "прикрашаючи" свій інтер'єр додатковими дротами для підключення до Інтернету.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плеєра
Операційна система
Максимальна роздільна здатність зображення
Підтримка інтернет-сервісів

Google Play Movies and Music

Netflix

YouTube

Продуктивність і пам'ять

Модель процесора

Cortex-A53

Об'єм оперативної пам'яті

2 Гб

Об'єм вбудованої пам'яті

8 Гб

Формати файлів і кодеки

Формат відео: RM, MOV, VOB, AVI, MKV, TS, Mp4, 3D; Формат аудіо: MP3, APE, Flac; Відео декодер: 4K@60fps, VP9, H.265, H.264, MPEG1/2/4, VC-1, Real8/9/10; Аудіо декодер: DOLBY, DTS; Декодер зображення: JPG, BMP, GIF, PNG, TIF

Органи управління

Пульт ДУ

Так

Управління за допомогою смартфона

Так

Голосове керування

Так

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac

Бездротові інтерфейси

Wi-Fi

Bluetooth

Дротові інтерфейси

1 x HDMI

1 x USB 2.0

AV вихід

Роз'єм живлення

Додатково

Додаткова інформація

Операційна система: Android 8.1; Bluetooth: 4.2; Графічний процесор (GPU): Mali-450; Технологія Chromecast built-in™; Кнопки для запуску Google Assistant і Netflix; Наявність голосового помічника Google Assistant

Габарити

95 x 95 x 17 мм

Вага

147 г

Колір

Відгуків