Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Питання-відповіді3

Приставка Xiaomi TV Stick 4K Android TV 11

Код:701707
Очікується
Приставка Xiaomi TV Stick 4K Android TV 11 фото
Приставка Xiaomi TV Stick 4K Android TV 11 фото
Приставка Xiaomi TV Stick 4K Android TV 11 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-13%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 19 ₴
2 299
1 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Нова ера розваг та можливостей

Завдяки розумній системі Android TV™, приставка Xiaomi TV Stick 4K пропонує нові мультимедійні можливості, а також доступ до розваг у будь-який час і в будь-якому місці. Компактна та портативна, вона зробить ваш телевізор або монітор розумнішим та функціональнішим. *

 
 

Захоплюючий досвід із Android TV™ 11

Xiaomi TV Stick 4K створена на базі новітньої системи Android TV™ 11, а тому здатна забезпечити користувачеві простий та одночасно захоплюючий досвід. Відкрийте для себе понад 400 000 фільмів та шоу з ваших улюблених програм та сервісів. Отримайте доступ до більш ніж 7000 програм із Google Play. Відтворюйте музику або грайте, транслюйте контент з будь-якого пристрою та робіть багато чого іншого. *

 
 

Максимальні враження від перегляду

Бажаєте побачити все по-справжньому яскраво та чітко? Підтримка надвисокої роздільної здатності 4K* у поєднанні з технологією Dolby Vision® дозволить вивести якість відео на новий рівень. Тому з TV Stick 4K ви зможете повною мірою оцінити всі можливості свого 4К-екрана.

 
 

Об'ємний звук для чудових відчуттів

Неважливо полюбляєте ви слухати музику, грати або волієте дивитися телесеріали, завдяки технологіям Dolby Atmos® і DTS HD * всі ваші розваги набудуть ще більш реалістичного звучання. Щоб ви насолоджувалися кожним моментом.

 
 

Розумне керування з Google Assistant

Зробіть свій телевізор розумнішим за допомогою Google Assistant. * За допомогою цього віртуального помічника ви можете швидко отримати доступ до безлічі розваг, шукати інформацію та керувати своїми пристроями розумного будинку. Він також робить функцію розпізнавання мовлення та голосового керування доступною для звичайних телевізорів, які не є смарт-пристроями.

 
 

Маленька, але потужна

Незважаючи на свій компактний форм-фактор Xiaomi TV Stick 4K оснащена чотириядерним процесором, який забезпечує високу продуктивність. Тож дивитеся ви фільм у високій якості, слухаєте високоякісну музику або граєте в ігри, ця приставка здатна забезпечити вам гідну швидкість та стабільність сигналу.

 
 

З маленького дисплею на великий. Одним натисканням

Транслюйте улюблені розваги зі свого телефону, планшета або ноутбука на телевізор за допомогою вбудованого Chromecast *.

 
 

Простота підключення

Приставка TV Stick 4K може працювати практично з будь-яким обладнанням. Вона підключається до телевізора або монітора через порт HDMI, а бездротові інтерфейси Wi-Fi 2,4 ГГц/5 ГГц та Bluetooth 5.0 служать для виходу в мережу та підключення до інших пристроїв.

 
 

Готова до використання всього за 3 кроки

Ця міні-приставка зручна ще й тим, що не потребує тривалого налаштування. Щоб почати користуватися девайсом, достатньо виконати всього три простих кроки:

  • 1. Підключіть Xiaomi TV Stick 4K до телевізора
  • 2. Підключіться до Wi-Fi
  • 3. Починайте перегляд улюбленого контенту
 
 

Пульт дистанційного керування з охопленням на всі 360°

Xiaomi створює свої розумні рішення для дому, орієнтуючись на комфорт користувача. Ось чому вона оснастила свою приставку пультом дистанційного керування зі старанно продуманим функціоналом. Проста у використанні розкладка кнопок у поєднанні з підтримкою Bluetooth та голосового керування дозволить вам керувати пристроєм з будь-якого кута кімнати, а також спрямовуючи пульт у будь-який бік.

 
 

Легкий та портативний дизайн

Підключайте приставку там, де вам потрібно: легкий і компактний форм-фактор Xiaomi TV Stick 4K спрощує її використання та перенесення. Тому ви зможете дивитися свій улюблений відеоконтент у будь-який час і в будь-якому місці, вдома або за його межами.

 

*Доступність Google Assistant залежить від ринку. Будь ласка, відвідайте офіційний сайт Google Assistant для отримання додаткової інформації.

*Пристрій відображення повинен підтримувати введення сигналу через порт HDMI.

*Платформи та контент можуть різнитися залежно від країни чи регіону.

*Потрібен контент для ТВ і відеопотоку, що підтримує роздільну здатність 4K або Dolby Vision®.

*Потрібний контент для ТВ та відео, що підтримує декодування Dolby Atmos™ або DTS.

*Потрібні програми, які підтримують Chromecast™.

*Для використання Bluetooth 5.0 потрібні кінцеві пристрої, які також підтримують відповідні функції.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плеєра
Операційна система
Максимальна роздільна здатність зображення
Підтримка інтернет-сервісів

Є

Продуктивність і пам'ять

Модель процесора

Amlogic S905Y4

Об'єм оперативної пам'яті

2 Гб

Об'єм вбудованої пам'яті

8 Гб

Формати файлів і кодеки

Відео декодер: AV1, VP9, ​​H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1; Відео формат: MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM; Аудіо декодер: DTS HD, Dolby Atmos; Аудіо формат: MP3, AAC, RM, FLAC; Декодер зображень: JPG, BMP, GIF, PNG

Органи управління

Пульт ДУ

Так

Голосове керування

Так

Iнтерфейси

Бездротові інтерфейси

Wi-Fi

Bluetooth

Дротові інтерфейси

1 x HDMI

1 x Micro-USB

Додатково

Габарити

106,8 x 29,4 x 15,4 мм

Вага

42,8 г

Колір

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Приставка Xiaomi TV Stick 4K Android TV 11