Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Міксер Cuisinart RHM100E

Код:694655
Є в наявності
Міксер Cuisinart RHM100E фото
Міксер Cuisinart RHM100E фото
Міксер Cuisinart RHM100E фото
Міксер Cuisinart RHM100E фото
Міксер Cuisinart RHM100E фото
Міксер Cuisinart RHM100E фото
Міксер Cuisinart RHM100E фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 49 ₴
4 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Змішування без зусиль для ідеальних результатів

Швидко приготуйте тісто для млинців на сніданок або зробіть ніжне пюре на вечерю за допомогою ручного бездротового міксера Cuisinart RHM100E. Він компактний і добре збалансований, забезпечує оптимальну продуктивність і повний контроль над приготуванням за рахунок 5 швидкостей. І при цьому працює від акумулятора, що робить його максимально мобільним і позбавляє вас від необхідності працювати в тільки поруч з розеткою. Цей компактний, але потужний міксер виконає всю кропітку роботу по змішуванню теста для торта, зіб'є вершки або змішає яйця для омлету, значно полегшивши вам приготування улюблених страв.

Особливості:

  • Бездротова конструкція з вертикальним розміщенням
  • 5 швидкостей
  • Вінчики з нержавіючої сталі
  • До 20 хвилин автономної роботи від вбудованого акумулятора
  • USB-кабель для зарядки
  • Насадки можна мити в посудомийній машині

5 швидкостей для будь-яких завдань

Бездротовий міксер Cuisinart RHM100E з 5 налашьуваннями швидкості дозволяє легко змішувати тісто для тортів, робити глазур, безе або збивати вершки. При цьому ви можете легко регулювати швидкість однією рукою при змішуванні інгредієнтів, щоб повністю контролювати весь процес. Використовуйте низьку швидкість для змішування легких соусів і більш високу швидкість для збивання кондитерських вершків або приготування густого теста.

Ніяких дротів

Цей ручний міксер від Cuisinart дозволяє працювати з максимальною гнучкістю. На відміну від традиційних міксерів, його можна використовувати в будь-якому куточку кухні завдяки бездротовій конструкції. А значить готувати стане ще простіше.

Компактний дизайн і вертикальне розміщення

Ергономіка приладу також добре продумана. Він компактний і добре збалансований, тому його зручно тримати в руці. А пласка задня частина додає стійкості міксеру, завдяки чому його можна в будь-який момент поставити вертикально, якщо вам потрібно перерватися під час збивання. Просто розташуйте пристрій так, щоб вінчики знаходилися над мискою і ніякого безладу на столі не буде. Крім цього, така конструкція міксера значно полегшує його зберігання.

Вбудований акумулятор

Міксер Cuisinart RHM100E працює від літій-іонного акумулятора, який забезпечує йому відмінну продуктивність навіть при низькому рівні заряду. Зокрема, одного повного заряду йому вистачає до 20 хвилин безперервного використання, в залежності від обраної потужності. А заряджається він від будь-якого USB-джерела, що також дуже зручно.

Практичні насадки

Вінчики, які йдуть в комплекті з міксером розроблені для максимальної ефективності і не мають центрального стержня, що спрощує їх очищення. А завдяки тому, що вони зроблені з високоякісної нержавіючої сталі, аксесуари можна мити в посудомийній машині, що також допоможе заощадити ваш час.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип міксера
Матеріал корпуса

Пластик

Об'єм чаші

Немає

Додаткова інформація

130 хвилин зарядки дають 20 хвилин автономного використання; Тип акумулятора: літій-іонний; Захист від випадкового випадання насадок; Світловий індикатор заряду батареї; Насадки можна мити в посудомийній машині

Зручність використання

Енергоживлення

Потужність
Кількість швидкостей
Турборежим

Ні

Розміри та комплектація

Основний колір
Габарити

27,5 х 19,3 х 77 см

Габарити упаковки

21,2 х 19,6 х 9 см

Вага

0,91 кг

Вага в упаковці

1,32 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера