Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Міксер GORENJE M400ORAB

Код:712959
Є в наявності
Міксер GORENJE M400ORAB фото
Міксер GORENJE M400ORAB фото
Міксер GORENJE M400ORAB фото
Міксер GORENJE M400ORAB фото
Міксер GORENJE M400ORAB фото
Міксер GORENJE M400ORAB фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Більше товарів, менші ціни
-6%
Вигода 100 ₴
cashback iconКешбек 15 ₴
1 699
1 599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Міксер GORENJE M400ORAB

Готуйте кожен день із задоволенням разом із стильним та надійним міксером M400ORAB від компанії Gorenje. Він відрізняється ретельно продуманою конструкцією та зручною ручкою, що робить його комфортним у використанні. І має досить потужний двигун на 400 Вт і пару класичних вінчиків, що допомагають змішувати та збивати інгредієнти за лічені хвилини. Більше того, вибір із 5 робочих режимів дозволяє отримати будь-яку консистенцію – змішати в'язке тісто, збити суфле чи яєчні білки у густу піну. А завдяки кнопкам перемикання швидкостей на ручці міксера керувати роботою приладу дуже просто. І все це втілено в стильному та лаконічному дизайні, який робить Gorenje M400ORAB прикрасою та надійним помічником на будь-якій кухні.

Особливості:

  • Потужність двигуна (макс.): 400 Вт
  • 5 рівнів швидкості
  • Вінчики з нержавіючої сталі для змішування та збивання
  • Вилучення вінчиків одним натисканням кнопки
  • Зручна та легка конструкція

5 швидкостей на вибір

Міксер Gorenje M400ORAB оснащений двигуном потужністю 400 Вт з високим робочим ресурсом, який дозволяє легко та швидко досягати потрібного вам результату. Потрібно просто змішати яйця для омлету, зробити ідеально гладке тісто для бісквіту чи збити вершки для крему? Він легко впорається з будь-яким завданням. Тим більше, що у цього міксера передбачено 5 рівнів швидкості, що дозволяють працювати з різними продуктами і отримувати саме ту консистенцію, яка вам потрібна.

Повільний старт

Надповільний старт допомагає запобігти розбризкуванню або розпорошенню інгредієнтів із ємності. Поступово набираючи обертів, пристрій допомагає готувати акуратніше і підтримувати чистоту на столі.

Міцні та ефективні вінчики

Занурювальні вінчики виконані з нержавіючої сталі – міцного і стійкого до впливу різних речовин металу, що робить їх безпечними та довговічними. Крім того, вони мають класичну форму і показують відмінні результати у роботі, полегшуючи вам приготування страв.

Зручно користуватися

Gorenje M400ORAB зроблений так, щоб бути максимально комфортним для користувача. Міксер зручно тримати в руці завдяки широкій ручці, а вінчики від'єднуються одним натисканням кнопки. До того ж плоска тильна сторона дозволяє легко зробити перерву та відставити міксер під час приготування. Просто поставте його вертикально, залишивши вінчики над чашею, де збивали продукти, щоби ніщо не капало з них на стіл. Все продумано та функціонально.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип міксера
Матеріал корпуса

Пластик

Об'єм чаші

Немає

Зручність використання

Насадки
Кнопка від'єднання насадок

Є

Енергоживлення

Потужність
Кількість швидкостей
Турборежим

Ні

Розміри та комплектація

Основний колір
Габарити

10 x 30 x 20 см

Габарити упаковки

23,8 x 33,6 x 36 см

Вага

1,3 кг

Вага в упаковці

1,7 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера