Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Міксер Russell Hobbs Retro 25200-56

Код:702688
Є в наявності
Міксер Russell Hobbs Retro 25200-56 фото
Міксер Russell Hobbs Retro 25200-56 фото
Міксер Russell Hobbs Retro 25200-56 фото
Міксер Russell Hobbs Retro 25200-56 фото
Міксер Russell Hobbs Retro 25200-56 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-11%
Вигода 360 ₴
cashback iconКешбек 28 ₴
3 259
2 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Міксер Russell Hobbs Retro 25200-56

Ручний міксер Russell Hobbs у ретро стилі із вставками з нержавіючої сталі, які роблять зовнішній вигляд цього міксера справді унікальним, легко стане вашим універсальним помічником на кухні. Цей прилад має 4 швидкості та функцію «Турбо», що гарантує максимальну продуктивність у найкоротші терміни. А також оснащений усіма необхідними насадками, включаючи гаки для замішування тіста та віночки з особливою конструкцією для більш продуктивного збивання з меншим розбризкуванням. За допомогою цього ручного міксера ви зможете впоратися з будь-яким кулінарним завданням.

Особливості:

  • Потужність 500 Вт
  • 4 швидкості та режим «Турбо»
  • Насадки: 2 віночки Helix та 2 гаки для замішування
  • Кнопка для легкого зняття насадок
  • Зручне зберігання
  • Стильний ретро-дизайн
  • Деталі, що контактують з продуктами, не містять BPA
  • Ергономічна гумова ручка
  • Насадки можна мити в посудомийній машині

Чотири рівні швидкості

Цей ручний міксер від Russell Hobbs має потужність 500 Вт, 4 рівні швидкості та функцію «Турбо», що дозволяє краще адаптувати його до тих інгредієнтів, які ви використовуєте. Він легко змішає яйця на омлет або зіб'є вершки у пишну піну для крему. А завдяки функції Турбо, максимальну потужність можна активувати одним натисканням кнопки, щоб приготувати тісто або крем ще краще і швидше.

Насадки унікальної форми для кращого результату

З Russell Hobbs Retro ви полюбите готувати десерти та різноманітну випічку. Цей міксер оснащений двома спіральними віночками Helix Beater з нейлону, армованого скловолокном, та посиленими стрижнем з нержавіючої сталі. Завдяки своїй унікальній конструкції вони забезпечують більш швидке та ефективне перемішування інгредієнтів без розбризкування. Тому з ними ви набагато легше можете приготувати ідеальну меренгу з яєчних білків або змішати тісто для бісквіту. У комплект також входить пара гаків із нержавіючої сталі для замішування щільного тіста.

Стильне та практичне рішення

Ручний міксер Russell Hobbs з першого погляду зачарує вас своїм оригінальним дизайном у ретро-стилі, в якому яскраві тони чудово доповнюються преміальними елементами з нержавіючої сталі. При цьому всі частини приладу, що контактують з харчовими продуктами, повністю вільні від потенційно шкідливих сполук та BPA (бісфенол-А). Тому використання міксера абсолютно нешкідливе для здоров'я. А всі аксесуари можна мити в посудомийній машині, що позбавить вас від зайвого клопоту після приготування.

Ергономічна ручка

Ергономічна ручка з прогумованою поверхнею гарантує безпечне та зручне використання міксера, а насадки легко знімаються одним натисканням кнопки. Що робить роботу з ним справді комфортною.

Зручне зберігання

Прилад має пласку основу, що дозволяє ставити його на стіл під час роботи, а також зручно зберігати у вертикальному положенні в шафі для економії місця.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип міксера
Матеріал корпуса

Пластик

Об'єм чаші

Немає

Додаткова інформація

Швидка та безпечна зміна насадок натисканням кнопки; Віночки Helix (спеціальна форма мінімізує розбризкування під час змішування); Матеріал насадок нержавіюча сталь; Стильний ретро дизайн; Ергономічна ручка; Пластик без BPA

Зручність використання

Енергоживлення

Потужність
Кількість швидкостей

4

Турборежим

Розміри та комплектація

Основний колір
Додатковий колір
Габарити

15,5 х 18,7 х 8,9 см

Габарити упаковки

25 х 22,5 х 10 см

Вага

1,175 кг

Вага в упаковці

1,55 кг

Комплектація

Міксер; Вінчик; Гаки для замішування тіста; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера