Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Міксер TEFAL POWERMIX SILENCE HT652538

Код:711439
Немає в наявності
Міксер TEFAL POWERMIX SILENCE HT652538 фото
Міксер TEFAL POWERMIX SILENCE HT652538 фото
Міксер TEFAL POWERMIX SILENCE HT652538 фото
Міксер TEFAL POWERMIX SILENCE HT652538 фото
Міксер TEFAL POWERMIX SILENCE HT652538 фото
-35%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 27 ₴
2 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужність, що вражає тишею

Кращий за всіма показниками! Безшумний ручний міксер Tefal Powermix забезпечує безкомпромісну продуктивність, в результаті чого виходить дуже тихий, але при цьому потужний ручний міксер*. Оптимізований повітряний потік і передова технологія шумозаглушення поєднуються з надійним двигуном потужністю 600 Вт. Це дійсно високопродуктивний ручний міксер, який з легкістю вирішує найскладніші кулінарні завдання. Відкрийте для себе повний пакет: безліч зручних функцій, міцні вінчики і гачки з нержавіючої сталі та багато іншого.

The Tefal Powermix Silence Hand Mixer

Ніщо не може порівнятись із задоволенням від домашньої випічки - і тепер Tefal робить це ще легшим і приємнішим, ніж будь-коли! Ручний міксер Tefal Powermix Silence був розроблений, щоб запропонувати більш безшумне змішування з безкомпромісною продуктивністю, завдяки найсучаснішій технології безшумності та надійному двигуну потужністю 600 Вт. Відкрийте для себе приготування у неперевершеній тиші, завдяки оптимізованому потоку повітря та передовій технології шумозаглушення, а також надійній продуктивності для ідеальних результатів змішування на будь-яких текстурах. Широка ручка з м'яким на дотик покриттям поєднується з можливістю вибору швидкості та функцією турбо для змішування, що не може бути простіше. Два вінчика з нержавіючої сталі забезпечують легкість приготування, змішування та збивання до досконалості, з двома гачками для тіста з нержавіючої сталі для змішування пружного тіста.

*Від Tefal

Передова технологія Silence600

Виняткова якість змішування поєднується з передовою технологією шумозаглушення, що пропонує найтихіший, проте й найпотужніший ручний міксер, для абсолютного комфорту та безкомпромісних результатів.

Тихий мотор

Оптимізований повітряний потік поєднується з поліпшеною технологією безшумності завдяки високопродуктивному двигуну, що гарантує завжди безшумне перемішування.

Двигун потужністю 600 Вт

Сила змішування, вражаючі 600 Вт, цього мотору досягає неперевершених результатів. Які б потреби у вас не були, у тому числі пружне тісто.

Ергономічна ручка

Зручна ручка з приємним на дотик покриттям забезпечує оптимальну ергономіку для абсолютно комфортного і легкого змішування.

Варіанти швидкості та режим Турбо

Різні варіанти швидкості і режим Турбо забезпечує можливість підібрати точні налаштування для отримання бажаних результатів. Готуйте найрізноманітніші кулінарні шедеври.

2 вінчика з нержавіючої сталі

Високоякісні вінчики з нержавіючої сталі з легкістю справляються з будь-яким приготуванням. Від ідеально збитих яєчних білків та збитих вершків до смачного тіста для кексів.

2 гачка для тіста з нержавіючої сталі

Високоякісні гачки для тіста з нержавіючої сталі справляються з щільним та пружним тістом, таким як смачний бріош, хліб, тісто для піци тощо.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип міксера
Матеріал корпуса

Метал

Пластик

Об'єм чаші

Немає

Зручність використання

Енергоживлення

Потужність
Кількість швидкостей
Турборежим

Розміри та комплектація

Основний колір
Додатковий колір
Габарити

21 x 7,6 x 30,5 см

Габарити упаковки

21,4 x 14,4 x 27 см

Вага

1,43 кг

Вага в упаковці

1,89 кг

Комплектація

Міксер; Насадка-блендер; Мірний стакан; Віночки; Гачки для тіста; Гарантійний талон; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера