Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор 21.5" Philips 222B9T/00

Код:727671
Є в наявності
Монітор 21.5" Philips 222B9T/00 фото
Монітор 21.5" Philips 222B9T/00 фото
Монітор 21.5" Philips 222B9T/00 фото
Монітор 21.5" Philips 222B9T/00 фото
Монітор 21.5" Philips 222B9T/00 фото
Монітор 21.5" Philips 222B9T/00 фото
Монітор 21.5" Philips 222B9T/00 фото
Монітор 21.5" Philips 222B9T/00 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 177 ₴
17 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дисплей SmoothTouch для природної, швидкої відповіді на дотик

Цей дисплей Philips використовує проекційно-ємнісну 10-точкову сенсорну технологію для швидкої відповіді. Можна користуватися усіма новими можливостями сенсорних додатків та оживити старіші додатки. Друкуйте сенсорним методом 10 пальцями або грайте в захоплюючі інтерактивні ігри з друзями. Співпрацюйте з колегами інтерактивно на роботі чи у школі і підвищуйте продуктивність та ефективність.

Дисплей Full HD 16:9 для чіткого та детального зображення

Якість зображення має значення. Звичайні дисплеї забезпечують якість, але ви очікуєте більшого. Цей дисплей має вдосконалену роздільну здатність Full HD 1920 x 1080. Підтримка стандарту Full HD дозволяє відтворювати реалістичне зображення з чіткими деталями з високою яскравістю, неймовірною контрастністю та реалістичними кольорами.

Передня поверхня монітора відповідає стандарту IP54 захисту від води та пилу

Для недосконалого середовища потрібен монітор, який витримує щоденні бризки води та пил. Класи захисту від пилу та вологи (IP), визначені в міжнародному стандарті IEC/EN 60529, використовуються для визначення рівнів ефективності захисту електричних компонентів від сторонніх предметів та вологи. Цей дисплей Philips відповідає міжнародному класу захисту від пилу та вологи (IP) – він стійкий до бризок води та пилу, що спостерігається щодня.

Менше навантаження на очі завдяки технології без мерехтіння

У зв’язку з особливістю керування яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що втомлює очі. Технологія без мерехтіння Philips застосовує нове рішення для регулювання яскравості та зменшення мерехтіння для більш комфортного перегляду.

SmartContrast 

SmartContrast – це технологія Philips, що аналізує відтворюваний вміст, автоматично регулюючи кольори та контролюючи інтенсивність підсвітки, що забезпечує динамічне покращення контрастності для найкращих цифрових зображень та відео або під час відтворення ігор з темними відтінками. Коли вибрано режим економії, налаштовується контрастність та підсвітка для належного відображення щоденних офісних програм та меншого споживання електроенергії.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей

Дослідження показали, що так само як ультрафіолетові промені можуть спричинити ураження очей, короткі промені синього світла зі світлодіодних дисплеїв можуть спричинити ураження очей та поступове погіршення зору. Режим Philips LowBlue, створений для доброго самопочуття, використовує розумну програмну технологію для зменшення шкідливого впливу коротких синіх світлових хвиль.

HDMI забезпечує універсальне цифрове з’єднання

Пристрій із підтримкою HDMI має усе необхідне апаратне забезпечення для прийому вхідного сигналу High-Definition Multimedia Interface (HDMI). Кабель HDMI забезпечує передачу високоякісного цифрового відео й аудіо через один кабель із комп’ютера чи будь-якого аудіо-/відеоджерела (зокрема, декодерів, DVD-програвачів, аудіо-/відеоприймачів та відеокамер).

З’єднання DisplayPort для максимального зображення

DisplayPort – це цифрове з’єднання від комп’ютера до монітора без жодного перетворення. Це з’єднання має більше можливостей, ніж стандарт DVI, і може повністю підтримувати кабелі довжиною 15 м та швидкість передачі даних 10,8 Гбіт/с. Завдяки цій високій ефективності та відсутності затримки ви отримуєте найшвидшу візуалізацію та частоту оновлення, що робить DisplayPort найкращим не лише для загального використання в офісі чи домі, а й для вимогливих ігор та відео, редагування відео тощо. Його можна використовувати із різним обладнанням завдяки використанню різних адаптерів.

SmartStand з регульованими кутами, підвищує продуктивність

Підставка Philips SmartStand забезпечує гнучке налаштування екрана. Її Z-подібна структура із можливостями плавного нахилу, налаштуванням висоти та складання дозволяє використовувати виріб у різних ергономічних положення. Підставку можна встановити вертикально для кращого сенсорного керування чи нахилити її назад для легшого малювання чи написання нотаток. Вона також дозволяє поставити екран вертикально на стіл, коли це потрібно.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,248 х 0,248 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1 (статичний); 50 000 000:1 (динамічний)

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

4 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Зовнішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,3 Вт

Режим ECO: 10,5 Вт

Активний режим: 11,92 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

515 х 394 х 227 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

515 х 317 х 45 мм

Вага з підставкою

7,4 кг

Вага без підставки

4,1 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера